Dubai: Otea – Bubble Tea og Hong Kong Egg Waffles

Otea Cafe, bubble tea and egg waffles in Dubai

I starten af januar opdagede jeg at der var åbnet en ny bubble tea café, Otea, ved metrostationen ved Dubai Internet City. Det var jeg rigtig glad for at se, for bubble tea caféer kan man ikke få for mange af.

Mens jeg ventede på min te, snakkede jeg med en dame, som arbejdede der, og hun fortalte, at ejeren var fra Hong Kong ligesom hun selv var. Otea åbnede for en måneds tid siden, og ud over bubble tea, kan man også købe forskellige slags sandwich, bagværk og egg waffles, som Hong Kong jo er kendt for.

Siden mit første besøg har jeg bestilt takeaway flere gange fra Otea, for deres bubble tea er rigtig god, og udmærker sig ved at have nogle noget nær perfekte tapiocaperler, som hverken er for bløde eller for hårde, men har en optimal konsistens, som minder om vingummibamser. Jeg plejer at bestille deres brown sugar bubble tea (hedder Tiger Syrup i menuen), men der er mange forskellige slags at vælge mellem, og det er muligt at skræddersy sin te med cream cheese topping og forskellige slags gelé. Man vælger også selv hvor sød ens te skal være, hvilket jeg rigtig godt kan lide, for de fleste standard bubble tea er alt for søde for mig.

Otea’s cookies og boller med kokosfyld smager hjemmebagt og bliver endnu bedre, hvis man lige giver dem en tur i ovnen. Vaflerne fra Otea er også rigtig gode, og en lille smule seje i det, som rigtige egg waffles skal være. De smager bedst frisk fra vaffeljernet, så det er en af de ting, du skal bestille, hvis du kommer forbi Otea.

Min guide til bubble tea i Dubai Marina >>


Otea ligger i gadeplan ved exit 1 på Dubai Internet City Metro Station. Man kan bestille takeaway fra Otea til Marina-området på Talabat.