Dubai: Østers på The Maine

The Maine Oyster Bar, JBR Dubai

Et af mine nye yndlingssteder på JBR er The Maine Oyster Bar & Grill. Restauranten ligger lige nede ved stranden, og der er simpelthen så hyggeligt dernede, specielt hvis man får et af bordene udenfor.

Forleden var Poul og jeg forbi omkring kl. 21 om aftenen. Vi havde ikke bestilt bord, men havde begge to sådan lyst til østers, så vi tog chancen og spurgte, om der mon var nogle ledige borde udendørs, og det var der heldigvis.

The Maine ligger inde i Doubletree by Hilton, og man skal igennem parkeringskælderen for at komme derhen. Det er ikke et sted man lige falder over, hvis man ikke kender til det, så der er sjældent særlig mange turister, men det er nok et af de mest populære steder blandt os, der bor i området.  Min veninde Jihan er stamgæst dernede, så jeg var spændt på at se, om vi ville møde hende, men det gjorde vi desværre ikke, da hun var gået tidligt i seng.

The Maine har en stor østersmenu så man kan få lige den slags østers man vil have. Jeg kan bedst lide de små saftige østers, der ikke er alt for kødagtige, så vi bestilte et dusin Fine de Claire, som altid plejer at være gode. Spiser I østers? Hvilken slags kan I bedst lide?  


The Maine Oyster Bar & Grill, DoubleTree by Hilton, JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje