Dubai: Østers på The Maine

The Maine Oyster Bar, JBR Dubai

Et af mine nye yndlingssteder på JBR er The Maine Oyster Bar & Grill. Restauranten ligger lige nede ved stranden, og der er simpelthen så hyggeligt dernede, specielt hvis man får et af bordene udenfor.

Forleden var Poul og jeg forbi omkring kl. 21 om aftenen. Vi havde ikke bestilt bord, men havde begge to sådan lyst til østers, så vi tog chancen og spurgte, om der mon var nogle ledige borde udendørs, og det var der heldigvis.

The Maine ligger inde i Doubletree by Hilton, og man skal igennem parkeringskælderen for at komme derhen. Det er ikke et sted man lige falder over, hvis man ikke kender til det, så der er sjældent særlig mange turister, men det er nok et af de mest populære steder blandt os, der bor i området.  Min veninde Jihan er stamgæst dernede, så jeg var spændt på at se, om vi ville møde hende, men det gjorde vi desværre ikke, da hun var gået tidligt i seng.

The Maine har en stor østersmenu så man kan få lige den slags østers man vil have. Jeg kan bedst lide de små saftige østers, der ikke er alt for kødagtige, så vi bestilte et dusin Fine de Claire, som altid plejer at være gode. Spiser I østers? Hvilken slags kan I bedst lide?  


The Maine Oyster Bar & Grill, DoubleTree by Hilton, JBR, Dubai

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.