Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Nytårsaften på JB’s Gastropub

New Year's Eve dinner at JB's Gastropub Dubai

Godt nytår! For første gang i flere år skulle Poul ikke arbejde nytårsaften, og vi var begge to i Dubai, så vi havde besluttet os for at spise nytårsmiddag på JB’s Gastropub på JBR. Ligesom Dubai Marina, er JBR ret turistet, men de fleste gæster på JB’s Gastropub plejer at være folk som bor hernede, og der er altid hyggeligt og godt fyldt op.

Årets sidste måltid startede med en amuse bouche med gedeost og majsbrød. Den blev serveret lige fra køleskabet, hvilket var lidt synd, da den kolde temperatur gjorde, at man slet ikke kunne smage gedeosten. Jeg tror den ville have gjort sig meget bedre serveret ved stuetemperatur.

Til forret fik vi and med rødkål samt en komposition med rejer, kammuslinger og perlebyg. Det var to meget forskellige retter, men begge dele smagte fortrinligt og der var ikke en krumme tilbage på tallerknerne da vi var færdige.

Mellem forret og hovedret kom personalet forbi med to champagneispinde, så vi kunne rense munden, inden det var tid til hovedretten, og det synes jeg var en rigtig fin detalje. Poul og jeg spiser altid for hurtigt, så for at trække tiden yderligere, bad vi dem vente lidt med at servere hovedretten, mens vi drak et ekstra glas vin.

Man kunne vælge mellem oksemørbrad eller havtaske til hovedret, og vi valgte begge to oksemørbrad. Vi har jo besluttet os for ikke at spise så meget kød i 2020, så vi tænkte, at vi skulle nyde vores steaks ekstrameget, da der jo kan gå lang tid inden vi spiser oksekød igen.

Vi havde bedt om at få oksemørbraden serveret rød, men min var medium og Pouls var gennemstegt. Jeg tror at bøfferne fik lidt for meget varme i ventetiden, men kødet var dog af så god kvalitet, at selv den gennemstegte version var både mør og velsmagende.

Til dessert fik vi hindbærsorbet og et stort svin af et ur lavet af chokolade med tykt karamelfyld. Hindbærsorbeten var rigtig god og hindbærsmagen fik rigtig lov at træde fem, uden at blive fuldstændigt druknet i sukker, hvilket ellers tit sker hernede. Chokoladeuret var dog alt for tungt, og ingen af os (eller de andre gæster ved nabobordene) orkede at spise det hele. Alt i alt i alt synes jeg det var et rigtig godt arrangement til prisen. Personalet var virkelig søde, og hvis nogle var utilfredse med at arbejde nytårsaften, så skjulte de det rigtig godt. Hvis vi er i Dubai til nytår næste år, så tror jeg helt sikkert vi vil fejre nytårsaften ude på en restaurant igen, og hvis JB’s har samme tilbud næste år, så kunne det sagtens tænkes, at vi kom forbi.


JB’s Gastropub, Amwaj Rotana, JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop