Dubai: Nytårsaften 2019 – Fyrværkeri på JBR

Nytårsaften spiste vi på JB’s Gastropub. JBR-stranden lå lige ovre på den anden side af gaden, så et par minutter i 12 gik vi over for at se fyrværkeriet. Fyrværkeriet på JBR ikke helt i samme skala som det verdensberømte fyrværkeri i Downtown nede ved Burj Khalifa, men det er stadigvæk et imponerende syn.

De andre år vi har fejret nytår i Dubai, har vi nøjedes med at se fyrværkeriet fra en altan til en privatfest, eller på tv dagen efter, og det kan jeg godt fortryde, for oplevelsen er altså en helt anden, når man står sammen med tusindvis af andre mennesker nede på stranden og kigger op på en himmel, som bare går helt amok i lys og farver.

Vores nytårspakke på JB’s Gastropub var gyldig helt frem til kl. 1, så da fyrværkeriet var færdigt, kunne vi gå tilbage på JB’s og tage et glas vin og skåle for 2020, før vi tog hjem.

Jeg optog en video af fyrværkeriet, som I kan se nedenfor. Det er nok ikke verdens mest spændende video, men fyrværkeriet er rigtig flot. Jeg har for øvrigt fået en ny telefon i fødselsdagsgave, så jeg kan forhåbentligt få lavet flere og bedre videoer, og endelig sende GoPro-kameraet, som jeg aldrig rigtig er blevet venner med, på pension.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje