Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Nytårsaften 2019 – Fyrværkeri på JBR

Nytårsaften spiste vi på JB’s Gastropub. JBR-stranden lå lige ovre på den anden side af gaden, så et par minutter i 12 gik vi over for at se fyrværkeriet. Fyrværkeriet på JBR ikke helt i samme skala som det verdensberømte fyrværkeri i Downtown nede ved Burj Khalifa, men det er stadigvæk et imponerende syn.

De andre år vi har fejret nytår i Dubai, har vi nøjedes med at se fyrværkeriet fra en altan til en privatfest, eller på tv dagen efter, og det kan jeg godt fortryde, for oplevelsen er altså en helt anden, når man står sammen med tusindvis af andre mennesker nede på stranden og kigger op på en himmel, som bare går helt amok i lys og farver.

Vores nytårspakke på JB’s Gastropub var gyldig helt frem til kl. 1, så da fyrværkeriet var færdigt, kunne vi gå tilbage på JB’s og tage et glas vin og skåle for 2020, før vi tog hjem.

Jeg optog en video af fyrværkeriet, som I kan se nedenfor. Det er nok ikke verdens mest spændende video, men fyrværkeriet er rigtig flot. Jeg har for øvrigt fået en ny telefon i fødselsdagsgave, så jeg kan forhåbentligt få lavet flere og bedre videoer, og endelig sende GoPro-kameraet, som jeg aldrig rigtig er blevet venner med, på pension.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop