Dubai: Nytårsaften 2019 – Fyrværkeri på JBR

Nytårsaften spiste vi på JB’s Gastropub. JBR-stranden lå lige ovre på den anden side af gaden, så et par minutter i 12 gik vi over for at se fyrværkeriet. Fyrværkeriet på JBR ikke helt i samme skala som det verdensberømte fyrværkeri i Downtown nede ved Burj Khalifa, men det er stadigvæk et imponerende syn.

De andre år vi har fejret nytår i Dubai, har vi nøjedes med at se fyrværkeriet fra en altan til en privatfest, eller på tv dagen efter, og det kan jeg godt fortryde, for oplevelsen er altså en helt anden, når man står sammen med tusindvis af andre mennesker nede på stranden og kigger op på en himmel, som bare går helt amok i lys og farver.

Vores nytårspakke på JB’s Gastropub var gyldig helt frem til kl. 1, så da fyrværkeriet var færdigt, kunne vi gå tilbage på JB’s og tage et glas vin og skåle for 2020, før vi tog hjem.

Jeg optog en video af fyrværkeriet, som I kan se nedenfor. Det er nok ikke verdens mest spændende video, men fyrværkeriet er rigtig flot. Jeg har for øvrigt fået en ny telefon i fødselsdagsgave, så jeg kan forhåbentligt få lavet flere og bedre videoer, og endelig sende GoPro-kameraet, som jeg aldrig rigtig er blevet venner med, på pension.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.