Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Neighbourhood Food Hall i Motor City

Neighbourhood Food Hall, Dubai Guide,

Da jeg skulle bestille frokost forleden, opdagede jeg, at der var en ny singaporeansk restaurant på Careem. Jeg havde sådan lyst til chicken rice, men jeg har fået nogle ret elendige versioner af slagsen i Dubai, så stor var min glæde, da der dukkede en helt udmærket, og vigtigst af alt, autentisk, Singapore Hainanese Chicken Rice op til frokosttid. Jeg søgte efter restauranten, som hedder Shiok, online, og det viste sig at den lå i Neighbourhood Food Hall, som er en ny food court i Motor City. En ny food court? Det lød jo spændende, så Polle og jeg besluttede os for at kigge forbi samme aften.

Neighbourhood Food Hall åbnede for 3 måneder siden, og jeg kan slet ikke få armene ned. Det er nemlig en food court, helt efter mit hoved, med masser af små restauranter, der ikke er en del af nogen stor, international kæde. Selve indretningen er lidt som de hawker centres nogle af jer måske kender fra Singapore, eller de food courts som man finder i de store shoppingcentre i Bangkok. Man bestiller hvad man har lyst til fra en eller flere af restauranterne, og finder derefter et bord, hvor man kan spise sin mad. Det er perfekt for sådan nogle som Polle og mig, der sjældent har lyst til den samme slags mad.

I den nye food court i Motor City er der restauranter, som man ikke finder andre steder i Dubai, og i nogle tilfælde er det endda ejerne, som står bag disken, hvilket også er et sjældent syn hernede. Jeg fik kun prøvet et lille udpluk af restauranterne i Neighbourhood Food Hall før appetitten sagde stop, men jeg skal opdatere listen nedenfor i takt med at jeg får spist mig igennem resten af restauranterne. I kan finde mere info om de forskellige restauranter i Neighborhood Food Hall, åbningstider, m.m. på deres website:

Neighbourhood Food Hall (next to Al Adel Mosque), Green Community Motor City, Dubai

Shio

Det var Shio, der fik mig på sporet af Neighbourhood Food Hall, efter at jeg havde fået en virkelig god chicken rice som take-away til frokost. Shio ligger helt inde i et stille hjørne og ser ikke ud af meget, men maden er autentisk, velsmagende singaporemad. Jeg fik en laksa, der ikke var lige så fotogen som den slags man finder på alle fusionsrestauranterne hernede, men som ikke desto mindre smagte fantastisk og var fyldt med gode ting under den orangerøde overflade. Ejeren af Shio er fra Singapore.

Tacos Los Hermanos

Tacos Los Hermanos er kendt for autentiske, mexicanske tacos, og da jeg var forbi, var det de to mexicanske brødre, Isaac og Josue, der startede Tacos Los Hermanos, som stod bag disken. Isaac og Josue er fra Guadalajara i Mexico, som Isaac hævder må være den mest mexicanske by i Mexico, da det er hjemstavnen for både tequila og mariachi-bands. Vi bestilte tacos med oksetunge, for alle som har smagt oksetunge ved, at det er noget af det lækreste og mest møre kød, man kan få. Jeg kiggede dog også langt efter de birria-tacos, der også er på menuen, og de bliver skrevet på to-do-listen for næste besøg.

Maru Udon

Jeg havde jo bestilt laksa fra Shio, men jeg måtte også lige prøve Zaru Udon, som er kolde udon som man dypper i en kold sauce med revet radise og forårsløg. Virkelig gode udon, som var perfekt tilberedt og havde den der lidt fjedrende konsistens, som er let at blive afhængig af. Skal helt sikkert prøve en af de mere avancerede udon-skåle næste gang.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop