Dubai: Mythos – Græsk mad i JLT

Mythos, Greek restaurant Dubai

Vi flytter som bekendt fra Dubai Marina til august, så jeg prøver at besøge alle mine yndlingsrestauranter i Marinaen, JLT og JBR, mens jeg stadigvæk har dem indenfor gangafstand. Mythos har været min græske favorit lige siden de åbnede, og selvom det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst var forbi, så tog det ikke længe før jeg huskede, hvorfor jeg er så vil med det sted.

Mythos laver tzatziki med masser af dild, hvilket jeg ikke altid er så begejstret for, men som fungerer fint hos Mythos. Man betaler ekstra for de grillede pitabrød, som jo er nødvendige for at have noget at dyppe i tzatzikien, og det har jeg flere gange brokket mig over her på bloggen, men sådan er det, og det må man jo bare lære at leve med. Desuden kan man nok godt forstå det fra et forretningsmæssigt synspunkt, for hvis pitabrødene var gratis ville der nok være en ikke helt ubetydelig risiko for, at folk ville komme forbi og kun bestille tzatziki (og gratis pita brød).

For hvad der måske var vores sidste måltid på Mythos i lang tid, bestilte jeg to af de retter, som jeg altid bestiller; kyllingesouvlaki og grillet blæksprutte. Ret enkle retter, men alt hvad der kommer fra grillen på Mythos smager stjernegodt. Jeg havde dog forædt mig lidt i tzatzikien og den græske salat, mens vi ventede på hovedretterne, og jeg var faktisk allerede mæt da souvlakien gjorde sin entré, så jeg fik det meste med hjem i en pose til senere fortæring. Spiste det til frokost dagen efter, og det smagte stadigvæk skønt.


Mythos, Armada BlueBay Hotel, Level B1, Cluster P , JLT, Dubai

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.