Dubai: Mythos – Græsk mad i JLT

Mythos, Greek restaurant Dubai

Vi flytter som bekendt fra Dubai Marina til august, så jeg prøver at besøge alle mine yndlingsrestauranter i Marinaen, JLT og JBR, mens jeg stadigvæk har dem indenfor gangafstand. Mythos har været min græske favorit lige siden de åbnede, og selvom det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst var forbi, så tog det ikke længe før jeg huskede, hvorfor jeg er så vil med det sted.

Mythos laver tzatziki med masser af dild, hvilket jeg ikke altid er så begejstret for, men som fungerer fint hos Mythos. Man betaler ekstra for de grillede pitabrød, som jo er nødvendige for at have noget at dyppe i tzatzikien, og det har jeg flere gange brokket mig over her på bloggen, men sådan er det, og det må man jo bare lære at leve med. Desuden kan man nok godt forstå det fra et forretningsmæssigt synspunkt, for hvis pitabrødene var gratis ville der nok være en ikke helt ubetydelig risiko for, at folk ville komme forbi og kun bestille tzatziki (og gratis pita brød).

For hvad der måske var vores sidste måltid på Mythos i lang tid, bestilte jeg to af de retter, som jeg altid bestiller; kyllingesouvlaki og grillet blæksprutte. Ret enkle retter, men alt hvad der kommer fra grillen på Mythos smager stjernegodt. Jeg havde dog forædt mig lidt i tzatzikien og den græske salat, mens vi ventede på hovedretterne, og jeg var faktisk allerede mæt da souvlakien gjorde sin entré, så jeg fik det meste med hjem i en pose til senere fortæring. Spiste det til frokost dagen efter, og det smagte stadigvæk skønt.


Mythos, Armada BlueBay Hotel, Level B1, Cluster P , JLT, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje