Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Museum of Illusions – Når man ikke kan tro sine egne øjne

Trine og jeg var inviteret til at kigge forbi Museum of Illusions, som ligger i det nye restaurant- og shoppingområde Al Seef nede ved Dubai Creek. Det krævede lidt overtalelse, da Trine ikke er den store museumsentusiast, men det stod hurtigt klart, at Museum of Illusions ikke er som andre museer, og selv Trine måtte indrømme, at det var en rigtig fed oplevelse.  

En fyr der hedder Kevin viste os rundt og fortalte om de forskellige udstillinger. Han hjalp os også med at posere på den rigtige måde, så illusionerne kom til live.

Den første ting vi prøvede, var en stor tallerken, med et hul i midten, som man kunne stikke hovedet op af. Spejle under bordet som tallerkenen stod på gjorde, at det så ud som om ens hoved var blevet skilt fra kroppen, og vi morede os gevaldigt med at posere som henholdsvis hoved og hoved-spiser.

Senere satte vi os ned ved Clone Table og spillede poker med os selv, for derefter at bevæge os ind i Infinity-rummet, hvor små lamper og masser af spejle skabte følelsen af, at man stod i midten af en stor galakse omgivet af millioner af stjerner.

Det var virkelig en sjov oplevelse, og helt sikkert et museumsbesøg ud over det sædvanlige. Jeg tror vi brugte omkring en time derinde, men vil man have tid til at se alle hologrammer og optiske illusioner, har man nok brug for mere tid. Mange af installationerne kræver at man selv interagerer, og det er først når man ser billedet bagefter, at et hele giver mening, så husk at tage kamera eller telefon med.  

Museum of Illusions, Al Seef, Bur Dubai, Dubai

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.