Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Museum of Illusions – Når man ikke kan tro sine egne øjne

Trine og jeg var inviteret til at kigge forbi Museum of Illusions, som ligger i det nye restaurant- og shoppingområde Al Seef nede ved Dubai Creek. Det krævede lidt overtalelse, da Trine ikke er den store museumsentusiast, men det stod hurtigt klart, at Museum of Illusions ikke er som andre museer, og selv Trine måtte indrømme, at det var en rigtig fed oplevelse.  

En fyr der hedder Kevin viste os rundt og fortalte om de forskellige udstillinger. Han hjalp os også med at posere på den rigtige måde, så illusionerne kom til live.

Den første ting vi prøvede, var en stor tallerken, med et hul i midten, som man kunne stikke hovedet op af. Spejle under bordet som tallerkenen stod på gjorde, at det så ud som om ens hoved var blevet skilt fra kroppen, og vi morede os gevaldigt med at posere som henholdsvis hoved og hoved-spiser.

Senere satte vi os ned ved Clone Table og spillede poker med os selv, for derefter at bevæge os ind i Infinity-rummet, hvor små lamper og masser af spejle skabte følelsen af, at man stod i midten af en stor galakse omgivet af millioner af stjerner.

Det var virkelig en sjov oplevelse, og helt sikkert et museumsbesøg ud over det sædvanlige. Jeg tror vi brugte omkring en time derinde, men vil man have tid til at se alle hologrammer og optiske illusioner, har man nok brug for mere tid. Mange af installationerne kræver at man selv interagerer, og det er først når man ser billedet bagefter, at et hele giver mening, så husk at tage kamera eller telefon med.  

Museum of Illusions, Al Seef, Bur Dubai, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje