Dubai: Mr. Miyagi’s på Media One – Pias fødselsdag og karaoke

Mr. Miyagi's, Media One, Dubai

Der er sket rigtig meget på Media One hotel. DEK on 8 er nu Coco (læs mit blogindlæg om Coco her), og Crab Tavern er blevet til en kitschy-cool asiatisk bar/restaurant ved navn Mr. Miyagi’s.

Det var her vi besluttede os for at fejre Pias fødselsdag, for deres Lady’s Boy Night om lørdagen med 3 retter mad og alt hvad man kan drikke i 2 timer, er jo ikke til at stå for. Efter vi var forbi, kan det dog være, at de har ændret i betingelserne, for vi kunne drikke rigtig meget:)

Vi bestilte pho, dynamite shrimp og papayasalat ved siden af de 3 retter, da vi ikke var sikre på, at vi ellers ville blive mætte. Det havde vi nu ikke behøvedes, for selvom forretterne måske mere havde karakter af snacks, så var hovedretterne ret generøse. Deres pho var dog rigtig god og kom i en skål på størrelse med en opvaskebalje. Dynamite shrimps går man heller aldrig galt i byen med, men papayasalaten var til gengæld lidt skuffende. Jeg savnede de små saltede rejer, som de bruger i Thailand for at give smag, og ingredienserne i dressingen var ikke helt afstemt og manglede fish sauce.

I slutningen af måltidet kom personalet ind med ice cream mochi til Pia og en fantastisk entusiastisk performance af en fødselsdagssang.

Senere på aftenen var der karaoke og efter et par cocktails besluttede vi, at vi da skulle synge Empire State of Mind. Jeg var JAY-Z og Shinae, Trine og Pia gav den på skift som Alicia Keys. Hvis I var på Mr. Miyagi’s sidste lordag kan jeg kun undskylde, hvis I stadigvæk har ondt i ørerne, men hold op hvor var det sjovt!


Mr. Miyagi’s, Media One Hotel, Media City, Dubai, tel: +971 (0)4 420 7489

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje