Dubai: Moylo’s – Gode burgere i Jumeirah

Moylo's burgere i Dubai

Jeg er tilbage i Dubai, og selvom det stadigvæk er varmt, er det ikke så fugtigt længere, så man kan igen være udenfor uden at føle, at man er ved at blive bagt levende. I går ville Poul ud for at købe sig et nyt ur, så vi kørte af sted mod Mall of the Emirates, for at kigge på lidt arm candy.

På vejen derhen besluttede vi os dog for at tage en afstikker til Moylo’s, som er en lokal burgerrestaurant nede på Jumeirah Beach Road. Burgerne på Moylo’s er rigtig gode og minder mig om de burgere, man får på Shake Shack. Bøfferne er saftige og burgerbollerne er hvide og bløde. Jeg ved godt, at nogle mennesker foretrækker deres burgere større og mindre fedtede, men for mig er burgerne på Moylo’s (og Shake Shack for den sags skyld) helt perfekte. Jeg bestilte en Salted Caramel Milkshake med min burger og Poul bestilte en Or Yo Milkshake. ”Gad vide, hvad der er i den?” spekulerede vi højt, og en fra personalet forklarede at det var Oreo. Or Yo var altså en Oreo-milkshake, og den var god. Or Yo!

Vi delte også nogle løgringe og en hel spandfuld trøffelfritter. Løgringene var gode og uden tvivl hjemmelavet, men trøffelfritterne var bedre. De var drysset med sprød parmesanost, og vi stoppede ikke, før spanden var tom. Trøffelfritter må altså være noget af det bedste, der er sket på pommes frites-siden de seneste år, og jeg ville ønske, at der var flere restauranter hernede, som havde dem på menuen.


Moylos’ Obaid Salim Al Mazuri Building, Jumeirah St, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje