Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Morgenmad på Yamanote Atelier DIFC

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Yamanote Atelier, DIFC, Dubai

// Jeg var inviteret til morgenmadseventet på Yamanote Atelier, og jeg betalte ikke for mad, drikke eller Hello Kitty-boller.//

Yamanote Atelier er et japansk bageri i Dubai. Butikken i DIFC har også en café, og der var Hanna fra Tripsnkids og jeg inviteret til “Breakfast and Chit-Chat” tidligere på ugen. Vi startede med müesli efterfulgt af scrambled eggs med laks. Vi fik selvfølgelig også serveret de populære Hello Kitty-boller, som er fyldt med Nutella og smager lidt som danske fastelavnsboller.

Da jeg var i Tokyo tidligere på året var kiks med ostecreme superpopulært. Yamanote er med på trenden, og de har udviklet sine egne ostekiks. Jeg er ikke så vild med ost i mine kiks (eller mit wienerbrød for den sags skyld), men jeg syntes Yamanotes version med salted caramel var ret god (sikkert fordi den ikke smagte af ost).

Det er et lokalt par med stor interesse i Japan, som har startet Yamanote, og konceptet er udviklet i tæt samarbejde med japanske konsulenter og bagere for at få hele oplevelsen så autentisk som mulig. Yamanote Atelier var det første japanske bageri i Dubai, og jeg plejede tidligere at slå et smut forbi Yamanote på Al Wasl Square for at købe Hello Kitty-boller. Dog er trafikken så slem disse dage, at det er meget sjældent, at jeg kommer i det område nu for tiden. Yamanote har også haft en pop-up shop i Marina Mall, og en af deres repræsentanter fortalte, at de havde planlagt at åbne i enten Dubai Marina eller JBR, hvilket jeg blev rigtig glad for at høre.

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop