Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Morgenmad på Yamanote Atelier DIFC

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Yamanote Atelier, DIFC, Dubai

// Jeg var inviteret til morgenmadseventet på Yamanote Atelier, og jeg betalte ikke for mad, drikke eller Hello Kitty-boller.//

Yamanote Atelier er et japansk bageri i Dubai. Butikken i DIFC har også en café, og der var Hanna fra Tripsnkids og jeg inviteret til “Breakfast and Chit-Chat” tidligere på ugen. Vi startede med müesli efterfulgt af scrambled eggs med laks. Vi fik selvfølgelig også serveret de populære Hello Kitty-boller, som er fyldt med Nutella og smager lidt som danske fastelavnsboller.

Da jeg var i Tokyo tidligere på året var kiks med ostecreme superpopulært. Yamanote er med på trenden, og de har udviklet sine egne ostekiks. Jeg er ikke så vild med ost i mine kiks (eller mit wienerbrød for den sags skyld), men jeg syntes Yamanotes version med salted caramel var ret god (sikkert fordi den ikke smagte af ost).

Det er et lokalt par med stor interesse i Japan, som har startet Yamanote, og konceptet er udviklet i tæt samarbejde med japanske konsulenter og bagere for at få hele oplevelsen så autentisk som mulig. Yamanote Atelier var det første japanske bageri i Dubai, og jeg plejede tidligere at slå et smut forbi Yamanote på Al Wasl Square for at købe Hello Kitty-boller. Dog er trafikken så slem disse dage, at det er meget sjældent, at jeg kommer i det område nu for tiden. Yamanote har også haft en pop-up shop i Marina Mall, og en af deres repræsentanter fortalte, at de havde planlagt at åbne i enten Dubai Marina eller JBR, hvilket jeg blev rigtig glad for at høre.

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.