Dubai: Morgenmad på Yamanote Atelier DIFC

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Yamanote Atelier, DIFC, Dubai

// Jeg var inviteret til morgenmadseventet på Yamanote Atelier, og jeg betalte ikke for mad, drikke eller Hello Kitty-boller.//

Yamanote Atelier er et japansk bageri i Dubai. Butikken i DIFC har også en café, og der var Hanna fra Tripsnkids og jeg inviteret til “Breakfast and Chit-Chat” tidligere på ugen. Vi startede med müesli efterfulgt af scrambled eggs med laks. Vi fik selvfølgelig også serveret de populære Hello Kitty-boller, som er fyldt med Nutella og smager lidt som danske fastelavnsboller.

Da jeg var i Tokyo tidligere på året var kiks med ostecreme superpopulært. Yamanote er med på trenden, og de har udviklet sine egne ostekiks. Jeg er ikke så vild med ost i mine kiks (eller mit wienerbrød for den sags skyld), men jeg syntes Yamanotes version med salted caramel var ret god (sikkert fordi den ikke smagte af ost).

Det er et lokalt par med stor interesse i Japan, som har startet Yamanote, og konceptet er udviklet i tæt samarbejde med japanske konsulenter og bagere for at få hele oplevelsen så autentisk som mulig. Yamanote Atelier var det første japanske bageri i Dubai, og jeg plejede tidligere at slå et smut forbi Yamanote på Al Wasl Square for at købe Hello Kitty-boller. Dog er trafikken så slem disse dage, at det er meget sjældent, at jeg kommer i det område nu for tiden. Yamanote har også haft en pop-up shop i Marina Mall, og en af deres repræsentanter fortalte, at de havde planlagt at åbne i enten Dubai Marina eller JBR, hvilket jeg blev rigtig glad for at høre.

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje