Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Morgenmad på The Coffee Club

Coffee Club Dubai

// Vi var inviteret til morgenmad på The Coffee Club på Golden Mile, Palm Jumeirah, og vi betalte ikke selv for mad og drikke//

Det er sjovt hvordan Australien bare kan det der med caféer. Jeg tror tidligere jeg har nævnt at mange af mine yndlingscaféer i New York er ejet af australiere? Det samme gør sig gældende i Dubai, hvor det også er Aussies, der står bag alle sværvægterne.

The Coffee Club er særlig kendt for deres morgenmad, og det vi fik var også rigtig godt. Der var ingen Smashed Avocado på menuen, men i stedet kunne man bestille deres Poached Egg With Avocado som var et stykke smørristet brød med pocheret æg anrettet ovenpå et udstryg af guacamole. Det smagte udmærket, men personligt foretrækker jeg når avocadoen er ovenpå brødet og har lidt mere konsistens.

Vi bestilte også Eggs Benedict med røget laks. Jeg synes at laksen var lidt salt, men som Line påpegede, så gjorde det ikke så meget for lige netop denne ret. Derudover ved jeg hvor svært det er at opdrive god laks til rimelig pris i Dubai, så det var vel et udmærket kompromis.

Vi var alle 3 helt vilde med Baked Hot Pot, som var anrettet i et fint lille fad. Under ruccolasalaten på toppen gemte der sig den lækreste blanding af chorizo, æg og smeltet ost, og saucen var kraftig og krydret.

Kaffen på The Coffee Club var rigtig god, men jeg ville nu også være blevet overrasket, hvis det ikke var tilfældet, navnet taget i betragtning. Vi lagde ud med latte og cappuccino, og som dessert fik jeg deres Signature Iced Coffee med vaniljeis og flødeskum på toppen.

Både Line og Maria var imponerede over servicen, som var god på en meget dansk måde. I Dubai kan det ellers let blive meget omklamrende, og jeg har tit lyst til at bede folk træde et skridt tilbage og lade mig spise i fred. Jeg foretrækker et mere afslappet oplæg hvor personalet er tilgængeligt uden at sidde på skødet af en, og det mestrede man fint på The Coffee Club.

En sjov lille episode: Da jeg gik hen til en fra personalet for at melde min ankomst misforstod hun mig og troede at jeg skulle til jobinterview, så jeg blev vist hen til manageren, der var i gang med en anden samtale. Hvis jeg havde spillet med kunne det være jeg kunne have fået mig et barrista-job på The Coffee Club.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop