Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Morgenmad på Bistro des Arts – Tillykke til mig!

Breakfast at Bistro des Arts Dubai Marina

I dag har jeg fødselsdag, så vi gik ud for at spise morgenmad på Bistro des Arts. Deres morgenmad er helt perfekt, lige fra kaffen med det bløde mælkeskum til granolaen, som jeg er overbevist om er hjemmelavet. Der er fransk musik på radioen, og der bliver snakket fransk ved bordene og blandt personalet, så man let glemmer, at man er i Dubai og ikke på en fortovscafe i Paris. Bistro des Arts er det bedste sted for morgenmad i Dubai Marina, og de har flere lækre morgenmadsmenuer at vælge imellem. Dog ville jeg ønske, at man kunne købe deres lækre brødkurv separat, og ikke kun som del af en menu (Le Riviera).

Et af højdepunkterne ved at have fødselsdag er alle de søde fødselsdagshilsner man får på Facebook. Jeg havde glemt min telefon, men da jeg kom hjem åbnede jeg Facebook med det samme. Dog var der ikke en eneste fødselsdagshilsen på min Facebook-væg! Jeg tænkte at jeg nok var blevet ramt af dårlig fødselsdagshilsen-karma, for jeg er selv ret dårlig til at huske at skrive tillykke, men så opdagede jeg, at jeg for et stykke tid siden var kommet til at ændre indstillingerne på Facebook, så ingen andre end mig selv kan skrive på min væg, ha ha. 

Læs min guide til den bedste morgenmad i Dubai Marina


Bistro des Arts, Dubai Marina, Dubai


Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.