Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Morgenmad på Bistro des Arts – Tillykke til mig!

Breakfast at Bistro des Arts Dubai Marina

I dag har jeg fødselsdag, så vi gik ud for at spise morgenmad på Bistro des Arts. Deres morgenmad er helt perfekt, lige fra kaffen med det bløde mælkeskum til granolaen, som jeg er overbevist om er hjemmelavet. Der er fransk musik på radioen, og der bliver snakket fransk ved bordene og blandt personalet, så man let glemmer, at man er i Dubai og ikke på en fortovscafe i Paris. Bistro des Arts er det bedste sted for morgenmad i Dubai Marina, og de har flere lækre morgenmadsmenuer at vælge imellem. Dog ville jeg ønske, at man kunne købe deres lækre brødkurv separat, og ikke kun som del af en menu (Le Riviera).

Et af højdepunkterne ved at have fødselsdag er alle de søde fødselsdagshilsner man får på Facebook. Jeg havde glemt min telefon, men da jeg kom hjem åbnede jeg Facebook med det samme. Dog var der ikke en eneste fødselsdagshilsen på min Facebook-væg! Jeg tænkte at jeg nok var blevet ramt af dårlig fødselsdagshilsen-karma, for jeg er selv ret dårlig til at huske at skrive tillykke, men så opdagede jeg, at jeg for et stykke tid siden var kommet til at ændre indstillingerne på Facebook, så ingen andre end mig selv kan skrive på min væg, ha ha. 

Læs min guide til den bedste morgenmad i Dubai Marina


Bistro des Arts, Dubai Marina, Dubai


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop