Dubai: Morgenmad på Bistro des Arts – Tillykke til mig!

Breakfast at Bistro des Arts Dubai Marina

I dag har jeg fødselsdag, så vi gik ud for at spise morgenmad på Bistro des Arts. Deres morgenmad er helt perfekt, lige fra kaffen med det bløde mælkeskum til granolaen, som jeg er overbevist om er hjemmelavet. Der er fransk musik på radioen, og der bliver snakket fransk ved bordene og blandt personalet, så man let glemmer, at man er i Dubai og ikke på en fortovscafe i Paris. Bistro des Arts er det bedste sted for morgenmad i Dubai Marina, og de har flere lækre morgenmadsmenuer at vælge imellem. Dog ville jeg ønske, at man kunne købe deres lækre brødkurv separat, og ikke kun som del af en menu (Le Riviera).

Et af højdepunkterne ved at have fødselsdag er alle de søde fødselsdagshilsner man får på Facebook. Jeg havde glemt min telefon, men da jeg kom hjem åbnede jeg Facebook med det samme. Dog var der ikke en eneste fødselsdagshilsen på min Facebook-væg! Jeg tænkte at jeg nok var blevet ramt af dårlig fødselsdagshilsen-karma, for jeg er selv ret dårlig til at huske at skrive tillykke, men så opdagede jeg, at jeg for et stykke tid siden var kommet til at ændre indstillingerne på Facebook, så ingen andre end mig selv kan skrive på min væg, ha ha. 

Læs min guide til den bedste morgenmad i Dubai Marina


Bistro des Arts, Dubai Marina, Dubai


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje