Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Miyoshi – En koreansk frisørsalon i Dubai

Miyoshi, Korean hair salon, Dubai

Hvilken frisør mon koreanerne i Dubai anvender? Det spørgsmål har jeg længe villet stille mine koreanske veninder hernede, som alle har super-lækkert hår. Da jeg endelig tog mig sammen og spurgte, viste det sig, at de alle sammen går til samme salon, Miyoshi, på Golden Tulip i TECOM.

Miyoshi er en koreansk skønhedssalon, og det meste af personalet er fra Korea. Når man booker, kan man selv vælge hvilken stylist man vil have. Shinae anbefalede Mario, så jeg bestilte tid ved ham for min første Miyoshi-klipning.  

Mario er fra Korea og hedder egentlig noget andet på koreansk, men som de fleste koreanere har han også valgt et engelsk navn, som er lettere at huske og udtale. Han har tidligere arbejdet i Australien og i Kina, så han taler godt engelsk. Jeg fortalte, at jeg gerne ville have den nye slags etage-klip som alle koreanerne render rundt med, og jeg viste ham et billede af Shinae for at sikre mig at han vidste hvad jeg mente. Vi besluttede os for at klippe mit hår med etager af medium-længde og så tynde lidt ud i spidserne, så håret blev lettere og mere levende, og han forklarede, at hvis jeg var glad for den stil, kunne vi køre videre i samme spor næste gang og gøre stilen endnu mere markant.

Det tog cirka 45 minutter inklusive hårvask. Hårvask er inkluderet de fleste steder i Dubai, men jeg har tit oplevet at det er noget man betaler ekstra for i Danmark, så jeg tænkte, at jeg lige ville nævne, at de 100 AED jeg betalte for klipningen inkluderede vask, hvilket gør det superbilligt sammenlignet med hvad det koster at blive klippet i Danmark.

Frisuren er let at sætte, hvilket er vigtigt for mig, for hvis jeg skal bruge alt for lang tid på at føntørre, glatte og sætte, så ender jeg med at sætte håret op i en hestehale i stedet. Frisuren har masser af naturlig volumen, så jeg kan bare trille ud af sengen om morgenen og trække en børste gennem håret, og så er jeg sådan set klar.

Opdatering 1: Mario var ham jeg blev anbefalet af Shinae, men en veninde blev klippet af Julie på Miyoshi, og hun var også rigtig god.

Opdatering 2: En af mine koreanske veninder bliver ikke klippet hos Miyoshi, men på en salon i Oud Metha ved navn Korean Beauty Salon. De skulle også være rigtig gode, og deres permanenter er billigere end Miyoshi, så er du i det område, og har du mod på en koreansk klipning, så er Korean Beauty Salon nok et besøg værd.

Læs mit blogindlæg om Korean Beauty Salon her >>


Miyoshi, Golden Tulip Media Hotel (ej at forveksle med Golden Tulip Hotel in Al Barsha), Barsha Heights, Tecom, Dubai. Tel: 04 448 9898

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop