Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Middag på Mythos – Min græske favorit i JLT

Mythos, græsk restaurant i Dubai

I aften skal jeg ud at spise på Mythos igen, så det er vist på tide, at jeg får blogget lidt om sidste gang jeg spiste der med Poul for lidt over en måned siden. Mythos er som en billigere version af Eat Greek (en anden god græsk restaurant i Dubai), med et endnu bedre udvalg af traditionelle meze. Derudover har Mythos tilladelse til at servere alkohol, hvilket jo bare gøre det hele endnu bedre.

Den græske salat er blandt de bedste i Dubai, og den er lavet med ægte græsk feta, hvilket jeg har lært at sætte pris på, da det absolut ikke altid er standarden hernede. Jeg blev også glad, da jeg så at Mythos har taramosalata (en dip med rogn) på menuen, da det er en af de retter, jeg har savnet ovre hos Eat Greek.

Deres Saganaki (friteret ost) er også rigtig god, og serveret rygende varm med lidt citronsaft på toppen, er den nok en af de bedste retter på menuen.

De tager 5AED for hver portion pita, som man bestiller, hvilket er lidt synd, da det er en af de ting, man forventer er gratis på en græsk restaurant. Dog er dette sikkert nødvendigt for at holde priserne så lave, som de er hos Mythos, i hvert fald efter Dubai standard.

Middag på Mythos med svenskerne


Mythos, Armada BlueBay Hotel B1, Cluster P, JLT Dubai

Besøg Mythos’ website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje