Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Middag på Mythos – Min græske favorit i JLT

Mythos, græsk restaurant i Dubai

I aften skal jeg ud at spise på Mythos igen, så det er vist på tide, at jeg får blogget lidt om sidste gang jeg spiste der med Poul for lidt over en måned siden. Mythos er som en billigere version af Eat Greek (en anden god græsk restaurant i Dubai), med et endnu bedre udvalg af traditionelle meze. Derudover har Mythos tilladelse til at servere alkohol, hvilket jo bare gøre det hele endnu bedre.

Den græske salat er blandt de bedste i Dubai, og den er lavet med ægte græsk feta, hvilket jeg har lært at sætte pris på, da det absolut ikke altid er standarden hernede. Jeg blev også glad, da jeg så at Mythos har taramosalata (en dip med rogn) på menuen, da det er en af de retter, jeg har savnet ovre hos Eat Greek.

Deres Saganaki (friteret ost) er også rigtig god, og serveret rygende varm med lidt citronsaft på toppen, er den nok en af de bedste retter på menuen.

De tager 5AED for hver portion pita, som man bestiller, hvilket er lidt synd, da det er en af de ting, man forventer er gratis på en græsk restaurant. Dog er dette sikkert nødvendigt for at holde priserne så lave, som de er hos Mythos, i hvert fald efter Dubai standard.

Middag på Mythos med svenskerne


Mythos, Armada BlueBay Hotel B1, Cluster P, JLT Dubai

Besøg Mythos’ website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop