Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Middag på 3 Fils i Jumeirah Fishing Harbour

Ceviche, 3 Fils, Jumeirah Fishing Harbour, Dubai

3 Fils er restauranten som alle snakker om, og jeg har da også haft den på radaren siden de åbnede. Dog har deres no reservation policy (=laaang kø) samt det faktum at restauranten er ret langt væk fra hvor jeg bor, været nok til at holde mig væk. Sidste måned var nogle af vores allerførste venner i Dubai tilbage på ferie for første gang siden de flyttede herfra, så jeg vidste, at jeg nok måtte finde på noget mere originalt end Caluccio’s, og jeg foreslog derfor, at vi tog på 3 Fils.

3 Fils er primært kendt for Japan-centrerede fusioner, og maden serveres på små tallerkener, som hele bordet deler. Jeg plejer at være stor fan af de her såkaldte sharing platters, da det giver en mulighed for at prøve mange forskellige retter uden at gå død undervejs, men jeg måtte godt nok kæmpe for at skjule min skuffelse, da de Tripple Cooked Chips vi havde bestilt viste sig at være sølle 6 kartoffelbåde. 6 kartoffelbåde! Der er da ingen i hele verden, som kun spiser 6 kartoffelbåde (eller 2, hvis man er 3 som deler, som vi gjorde).

Ellers var måltidet et solidt mix af ikke-så-unikke-som-forventede fusioner samt et lille pift af eventyr nu og da. Jeg kunne særlig godt lide deres asparges tempura, for æg og asparges er jo altid lækkert. En veludført ceviche gjorde sig godt som en af aftenens specialiteter, og den grillede blæksprutte var også rigtig god.

Trine kunne bedst lide den spicy oksekødstatar, og ingen ved bordet havde noget dårligt at sige om vaflen med pulled beef. Deres Volcano Roll var derimod ikke noget at skrive hjem om, og lignede mest af alt noget, der kører omkring på båndet hos Yo Sushi. Nudelretten med oksechorizo lød rigtig godt på papiret, men viste sig desværre at være en kedelig fornøjelse. Den anden nudelret med tørrede rejer, hummerolie og masser af hvidløg var meget, meget bedre.

Til dessert bestilte vi Karak Ice Cream, og det var virkelig et show at se hvordan isvaflen først blev fyldt med lækker karak-is, for derefter at blive smadret foran os. Kan anbefale at man bestiller den dessert bare for oplevelsen. Napoleon-desserten gjorde en noget mere diskret entré, men vandt ved nærmere bekendtskab, og jeg kunne rigtig godt lide hvordan der blev leget med tekstur og smagsnuancer (er man ikke til det bitre, skal man nok holde sig fra Napoleon).

Var det køreturen værd? Ja, Jumeirah Fishing Harbour er et skønt sted.

Hvem skal besøge 3 Fils? 3 Fils er et perfekt sted at tage sine gæster hjemmefra med ud at spise, og bor man i Dubai vil man med stor sandsynlighed møde nogle man kender, for 3 Fils er meget populær blandt alle expats hernede.

Hvad koster det at spise på 3 Fils? Vi bestilte hvad vi have lyst til, og endte med en regning på lige over 200AED/person. Det er meget rimeligt for Dubai.

3 Fils serverer ikke alkohol, men de har mange gode alkoholfri alternativer. Prøv Lowlander Botanical Beer, den passer rigtig godt til menuen på 3 Fils.


3 Fils, Jumeirah Fishing Harbour, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop