Dubai: McGettigan’s – En irsk pub i JLT

McGettigan's in JLT, Dubai

Forleden var jeg inviteret over til McGettigan’s i JLT for at smage deres nye menu. McGettigan’s er en international kæde af irske pubs, og de har flere filialer i Dubai. Der er altid billige fadøl og den afslappede stemning er en skøn kontrast til det prætentiøse og overfladiske, der ellers tit er kendetegnende for nattelivet i Dubai.

Jeg havde forventet mig traditionel tung pubmad, så jeg blev positivt overrasket over at se det store udvalg af vegetariske retter på menuen. Jeg forsøger at spise mindre kød, så jeg fik arancini med champignon og parmesan til forret og græskarravioli til hovedret. I Dubai kræver det en særlig licens hvis man vil servere svinekød, så det er sjældent man finder det på restauranterne. Da Poul så burgeren med ribbenssteg på menuen kunne han derfor ikke stå for fristelsen.

Jeg synes tit at retter med græskar kan blive lidt for meget til den søde side, men raviolien var rigtig god. Den havde desuden fået et strejf af trøffelolie, som klædte den rigtig godt.

Vi fik selvfølgelig øl til maden, og jeg fik min første Guiness i mange år. Da jeg studerede i Sverige, drak jeg næsten altid Guiness, men af en eller anden grund forsvandt præferencen for mørk øl med tiden. Det må der rådes bod på…

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.