Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: McGettigan’s – En irsk pub i JLT

McGettigan's in JLT, Dubai

Forleden var jeg inviteret over til McGettigan’s i JLT for at smage deres nye menu. McGettigan’s er en international kæde af irske pubs, og de har flere filialer i Dubai. Der er altid billige fadøl og den afslappede stemning er en skøn kontrast til det prætentiøse og overfladiske, der ellers tit er kendetegnende for nattelivet i Dubai.

Jeg havde forventet mig traditionel tung pubmad, så jeg blev positivt overrasket over at se det store udvalg af vegetariske retter på menuen. Jeg forsøger at spise mindre kød, så jeg fik arancini med champignon og parmesan til forret og græskarravioli til hovedret. I Dubai kræver det en særlig licens hvis man vil servere svinekød, så det er sjældent man finder det på restauranterne. Da Poul så burgeren med ribbenssteg på menuen kunne han derfor ikke stå for fristelsen.

Jeg synes tit at retter med græskar kan blive lidt for meget til den søde side, men raviolien var rigtig god. Den havde desuden fået et strejf af trøffelolie, som klædte den rigtig godt.

Vi fik selvfølgelig øl til maden, og jeg fik min første Guiness i mange år. Da jeg studerede i Sverige, drak jeg næsten altid Guiness, men af en eller anden grund forsvandt præferencen for mørk øl med tiden. Det må der rådes bod på…

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop