Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: McGettigan’s – En irsk pub i JLT

McGettigan's in JLT, Dubai

Forleden var jeg inviteret over til McGettigan’s i JLT for at smage deres nye menu. McGettigan’s er en international kæde af irske pubs, og de har flere filialer i Dubai. Der er altid billige fadøl og den afslappede stemning er en skøn kontrast til det prætentiøse og overfladiske, der ellers tit er kendetegnende for nattelivet i Dubai.

Jeg havde forventet mig traditionel tung pubmad, så jeg blev positivt overrasket over at se det store udvalg af vegetariske retter på menuen. Jeg forsøger at spise mindre kød, så jeg fik arancini med champignon og parmesan til forret og græskarravioli til hovedret. I Dubai kræver det en særlig licens hvis man vil servere svinekød, så det er sjældent man finder det på restauranterne. Da Poul så burgeren med ribbenssteg på menuen kunne han derfor ikke stå for fristelsen.

Jeg synes tit at retter med græskar kan blive lidt for meget til den søde side, men raviolien var rigtig god. Den havde desuden fået et strejf af trøffelolie, som klædte den rigtig godt.

Vi fik selvfølgelig øl til maden, og jeg fik min første Guiness i mange år. Da jeg studerede i Sverige, drak jeg næsten altid Guiness, men af en eller anden grund forsvandt præferencen for mørk øl med tiden. Det må der rådes bod på…

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje