Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Dubai: Mauritius Now Gala Evening på One & Only Royal Mirage

Mauritius Now Gala Evening på One & Only Royal Mirage Dubai

Forleden var jeg inviteret på Mauritius Now Gala Evening. Eventet var arrangeret af Mauritius Tourism Promotion Authority, og blev afholdt på på One & Only Royal Mirage, som er et skønt hotel her i Dubai. Der var en stor buffet med forskellig slags mad fra Mauritius, og under middagen blev der vist film med forskellige seværdigheder fra den smukke ø.

Maden var virkelig god og krydret, men uden at være for stærk. Jeg kunne særligt godt lide Octopus Vindaye, som er en ret med blæksputte i en gurkemeje- og sennepsbaseret curry, og jeg fik spist så meget af den, at jeg var for mæt til at prøve særligt mange af de andre retter.

Dessert er der dog altid plads til, og jeg fik selvfølgelig smagt Napolitaines, som er en slags småkage-sandwich overtrukket med glasur, samt en masse andre små hapsere, som jeg ikke kan huske navnet på. Jeg fik også hilst på C som skriver bloggen LilOneOfTheAshes, og som jeg efterhånden har kendt i mange år. Det var rigtig længe siden at vi sidst så hinanden, så vi sørgede for at sidde ved samme bord, så vi kunne få snakket om alt der er sket siden sidst.