Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Mauritius Now Gala Evening på One & Only Royal Mirage

Mauritius Now Gala Evening på One & Only Royal Mirage Dubai

Forleden var jeg inviteret på Mauritius Now Gala Evening. Eventet var arrangeret af Mauritius Tourism Promotion Authority, og blev afholdt på på One & Only Royal Mirage, som er et skønt hotel her i Dubai. Der var en stor buffet med forskellig slags mad fra Mauritius, og under middagen blev der vist film med forskellige seværdigheder fra den smukke ø.

Maden var virkelig god og krydret, men uden at være for stærk. Jeg kunne særligt godt lide Octopus Vindaye, som er en ret med blæksputte i en gurkemeje- og sennepsbaseret curry, og jeg fik spist så meget af den, at jeg var for mæt til at prøve særligt mange af de andre retter.

Dessert er der dog altid plads til, og jeg fik selvfølgelig smagt Napolitaines, som er en slags småkage-sandwich overtrukket med glasur, samt en masse andre små hapsere, som jeg ikke kan huske navnet på. Jeg fik også hilst på C som skriver bloggen LilOneOfTheAshes, og som jeg efterhånden har kendt i mange år. Det var rigtig længe siden at vi sidst så hinanden, så vi sørgede for at sidde ved samme bord, så vi kunne få snakket om alt der er sket siden sidst.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje