Dubai Marina – Udsigt fra The Torch

Udsigt fra The Torch i Dubai Marina

Og her gik jeg rundt og troede at Poul og jeg havde Dubai Marinas bedste udsigt. Det har vi så ikke, for det har Peter.

Poul og jeg havde længe snakket om at vi skulle besøge Peter, så i går inviterede vi endelig os selv, samt min mutantsmåkage over til kaffe. De af jer, som følger mig på Instagram ved, hvad jeg snakker om, med hensyn til småkagen, men her er den korte version. Jeg forsøgte at forvandle en opskrift på amerikanske vanilje-cookies til triple-chocolate-cookies i stedet, men i farten fik jeg rodet rundt i forholdet mellem smør, chokolade og mel, så da småkagerne kom ind i ovnen, flød de helt ud, og jeg endte med én stor, flad chokoladesmåkage. Den smagte dog meget godt, så jeg tror bare, at jeg tilsætter lidt mere mel næste gang, så burde den være der.

Jeg glemte min telefon med Peters nummer hjemme i lejligheden, og da vi kom frem til hans bygning, havde jeg også glemt hvilken lejlighed han boede i. Selvom Peter kun bor en kort gåtur fra os, så orkede hverken Poul eller jeg at gå tilbage, men heldigvis hjalp den flinke receptionist os med at lokalisere den rigtige Peter på den rigtige etage.

72 etager er forfærdeligt højt oppe, og på et tidspunkt overvejede jeg, om elevatoren bare ville fortsætte opad og gå i orbit omkring jorden, men den stoppede til sidst, og vi gik ud. Peter havde lavet kaffe, men jeg havde alt for travlt med at beundre den flotte udsigt fra hans altan.

På billederne kan man også se bygningen, som Poul og jeg bor i. Det er den runde til højre, og den ser ret lille ud. Man kan også se kysten ude til højre samt den store Sheikh Zayed Road, som løber gennem byen, til venstre. Er det ikke flot? Jeg optog en kort video, som I kan se her:

Min Dubai Blog

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje