Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai Marina: Shake Shack og karak

Shake Shack, Dubai Marina

Denne tid af året liver Dubai for alvor op. Det er nu alle turister kommer ned og nyder det fine vejr, og Dubai gør sit ypperste for at vise sig fra sin bedste side.

I Dubai Marina er der livemusik i weekenden, og en hel flok food trucks er også rykket ind. Jeg troede først at de bare ville være her en enkelt weekend, men det virker som om de er kommet for at blive. Nu har vi derfor både Salt og Shake Shack lige udenfor døren, og det har bragt et helt nyt dilemma for dagen. Begge laver jo fantastiske burgere, som jeg faktisk synes minder ret meget om hinanden, så hvilken skal man vælge? Forleden var det Shake Shack som løb af med sejren, for de havde kortest kø, og ledige borde hvor man kunne sidde ned og spise sin burger. Vi bestilte hver sin Shack Burger og delte en gang Cheese Fries, og det var supergodt.

Bagefter gik vi hen til en af de andre food trucks, BLK Coffee, for at købe karak og kaffe. Karak er stærk sort te med mælk og kardemomme, og det er en meget populær drik i Dubai, men jeg mener at karak oprindeligt er fra Indien. Efter at have skåret drastisk ned på mit kaffeforbrug er jeg i stedet begyndt at drikke sort te igen, og når det gælder varme drikke, så er karak blandt mine absolutte favoritter disse dage. Har I smagt karak?

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje