Dubai Marina: Saarangaa Bhojan Shala – Billig og god vegetarisk restaurant

Saarangaa Bhojan Shala, Indian Vegetarian Restaurant in Dubai Marina

Dubai har rigtig mange expats fra Indien, og da mange indere af religiøse årsager er vegetarer, har byen også et imponerende udvalg af indiske vegetarrestauranter. Det sidste års tid har jeg prøvet at lade være med at spise kød i hverdagene, og alle de gode vegetarrestauranter gør virkelig det hele meget lettere.  

Jeg havde flere gange langt mærke til Saarangaa Bhojan Shala på GoogleMaps, når jeg søgte efter vegetariske restauranter i Dubai Marina, men facaden ser ret ordinær ud, og det tog derfor lang tid, før jeg endelig fik vovet mig indenfor.

Noget af det første som slog mig, da jeg trådte ind ad døren, var, hvor skinnende rent der er i restauranten. Hvert andet bord var blokeret for at sikre en passende afstand mellem gæsterne, og tjenerne havde både mundbind og handsker på. Man fik også taget temperatur og sprittet hænderne af inden man blev vist hen til sit bord, hvilket jeg ikke mener er påkrævet, men som helt sikkert er en fin detalje disse dage.  

Rent farvemæssigt ser maden måske lidt kedelig ud, men man skal ikke lade sig narre, for bag de afdæmpede farver gemmer der sig en sand smagseksplosion. Personalet var virkelig søde og uendeligt tålmodige, når jeg for 117. gang havde spørgsmål til maden og alle de forskellige småretter, der var på min tallerken. Manageren kom også hen og spurgte hvad vi syntes om maden samt fortalte at restauranten havde eksisteret i mange år, og at der var flere filialer rundt om i Dubai.

Jeg plejer ikke at være så meget for indisk-kinesiske fusioner, men Saarangaa Bhojan Shalas Paneer Manchurian var virkelig god. Jeg bestilte versionen med sauce og non-spicy. Vi bestilte også en thali menu (små retter med pickles og brød) samt en frokostmenu og en mango lassi (yoghurtdrik), som var sød og god og blev serveret med en lille tallerken med frisk frugt.

Opdatering: I dag bestilte jeg take-away fra Saarangaa Bhojan Shala og maden smagte lige så godt som i restauranten. Jeg bestilte gennem deres hjemmeside, som måske ikke er den mest æstetiske, men som fungerer udmærket. Maden ankom hurtigt og var stadigvæk varm og lækker.


Saarangaa Bhojan Shala, Marina Pearl Building GF, Dubai Marina

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.