Dubai Marina: Morgenmad på The Scene – Pier 7

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Breakfast at The Scene, Pier 7, Dubai Marina

For cirka et år siden fandt jeg ud af, at The Scene i Pier 7 har et helt fantastisk morgenmadstilbud, og siden da har jeg været stamgæst. For 35AED får man morgenmad med kaffe eller te, og sidder man ved et af bordene udenfor, får man den fantastiske udsigt over Dubai Marina oven i hatten uden beregning. Portionerne er store, og man kan vælge blandt hele kaffesortimentet. Jeg plejer at bestille en cappuccino og en avocado toast, som faktisk er to toasts på surdejsbrød med spejlæg på toppen. Jeg havde Trine med i dag, og hun bestilte en omelet med ost, som også var rigtig god.

Så længe man holder sig til deres Breakfast Specials er det virkelig billigt, men bestiller man andet løber det hurtigt op, og den appelsinjuice til 25AED som Trine bestilte, og som ikke engang var friskpresset, var bestemt ikke pengene værd.

Derudover virker det som om at de har sparet lidt på personalefronten om morgenen, og når der er travlt kan man godt komme til at vente ret længe på både mad og regning. Jeg skal dog være den sidste til at klage, for så længe jeg kan spise fantastisk morgenmad for 35AED, så er lidt ventetid helt ok med mig.

 

 


The Scene, Pier 7, Dubai Marina, Dubai


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-restaurants-blog-related-dansk”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]