Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai Marina: Morgenmad på The Scene – Pier 7

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Breakfast at The Scene, Pier 7, Dubai Marina

For cirka et år siden fandt jeg ud af, at The Scene i Pier 7 har et helt fantastisk morgenmadstilbud, og siden da har jeg været stamgæst. For 35AED får man morgenmad med kaffe eller te, og sidder man ved et af bordene udenfor, får man den fantastiske udsigt over Dubai Marina oven i hatten uden beregning. Portionerne er store, og man kan vælge blandt hele kaffesortimentet. Jeg plejer at bestille en cappuccino og en avocado toast, som faktisk er to toasts på surdejsbrød med spejlæg på toppen. Jeg havde Trine med i dag, og hun bestilte en omelet med ost, som også var rigtig god.

Så længe man holder sig til deres Breakfast Specials er det virkelig billigt, men bestiller man andet løber det hurtigt op, og den appelsinjuice til 25AED som Trine bestilte, og som ikke engang var friskpresset, var bestemt ikke pengene værd.

Derudover virker det som om at de har sparet lidt på personalefronten om morgenen, og når der er travlt kan man godt komme til at vente ret længe på både mad og regning. Jeg skal dog være den sidste til at klage, for så længe jeg kan spise fantastisk morgenmad for 35AED, så er lidt ventetid helt ok med mig.

 

 


The Scene, Pier 7, Dubai Marina, Dubai


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-restaurants-blog-related-dansk”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop