Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai Marina: Morgenmad på Fümé i Pier 7

Füme Dubai

//Jeg var inviteret til at spise på Fümé og betalte ikke selv for maden//

I fredags var Hanna og jeg inviteret til at kigge forbi Fümé i Pier 7 og smage deres nye morgenmadsmenu. Fümé er jo en af mine gamle favoritter, og da Poul og jeg boede i Al Majara (bygning tæt på Pier 7), spiste vi der flere gange om måneden. Jeg har også flere gange tidligere spist morgenmad på Fümé, så jeg kunne derfor ikke undgå at lægge mærke til, at der altså ikke var så meget nyt ved menuen, i hvert fald ikke i forhold til sidst jeg var der.

Tjeneren informerede os om, at mens retterne stadigvæk hedder det samme, har mange af dem gennemgået forskellige mindre justeringer. Derudover er Fümé nu også kommet med i klubben der serverer Smashed Avocado, som nu for tiden jo nærmest er blevet et obligatorisk indslag på alle morgenmadsrestauranter med respekt for sig selv.

Jeg bestilte deres Lotuspandekager, som jeg tidligere havde smagt, så jeg vidste hvad jeg fik (de er superlækre!). Jeg havde dog glemt at portionerne er så store, at jeg sagtens kunne have klaret mig med en halv portion.

Hanna bestilte Organic Cheddar Eggs, som også så lækre ud, og K., Hannas mand, besluttede sig for at prøve den føromtalte Smashed Avo.

Hanna havde også sine børn med, og jeg tror tidligere jeg har nævnt, at de kan være ret vilde. Fümés store legeområde fungerede heldigvis udmærket som børneparkeringsplads, så mor, far og Mitzie Mee kunne spise forholdsvis uforstyrret.

Resten af weekenden barrikaderede jeg mig i vores lejlighed sammen med min MacBook. Jeg er så mega-meget bagud med bloggen at det er helt vildt! Har stadigvæk indlæg fra vores USA-tur sidste år, som jeg ikke har lagt op. For ikke at nævne alle de indlæg fra den gamle blog, som jeg endnu ikke har fået flyttet til min nye side. Derudover har jeg fået smag for at lave videoer, så jeg brugte selvfølgelig vores besøg hos Fümé til at øve mig. I kan se resultatet her:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop