Dubai Marina – Cotton Candy Latte på Roast

Inden jeg tog tilbage til Danmark, var jeg forbi Roast igen, denne gang sammen med Nicola og J. Efter at J og jeg nu næsten er naboer ser vi rigtig meget til hinanden, men Nicola havde jeg ikke set i over et år, så vi havde meget vi skulle nå at snakke om.

Jeg bestilte en sandwich med kalkun og granatæble, som var rigtig god og mindede meget om de sandwich man får på Joe & The Juice. Jeg bestilte også en Cotton Candy Latte, for kaffe og candyfloss kan man jo umuligt gå galt i byen med.

Det er skønt at se at Roast er kommet godt fra start, for det er virkelig en rigtig god café, som jeg håber bliver her mange år endnu. Deres gode kaffe og lækre nordisk-inspirerede menu er også et frisk pust i Dubai, hvor de fleste caféer er store internationale kæder uden særlig meget sjæl. Har I vejene forbi Dubai Marina, kan jeg derfor varmt anbefale jer at kigge forbi. Der er kun ca. 5 minutters gang fra DMCC metro station, så er man fra Danmark er der altså ingen undskyldninger for ikke at kigge forbi og støtte Tanja og Tariq.

De er også begyndt med udbringning i Dubai Marina, så man kan få sin Salted Caramel Latte leveret lige til døren.

I kan læse om mit første besøg på Roast her


Roast ligger i et stille hjørne af Dubai Marina, ca. 5 minutters gang fra DMCC Metro Station. De er svære at finde online, men skriver man “Roast Specialty Coffee” ind i GoogleMaps, kommer man til det rigtige sted.

Roast, Jannah Marina Bay Suites, Dubai Marina


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje