Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai Marina – Cotton Candy Latte på Roast

Inden jeg tog tilbage til Danmark, var jeg forbi Roast igen, denne gang sammen med Nicola og J. Efter at J og jeg nu næsten er naboer ser vi rigtig meget til hinanden, men Nicola havde jeg ikke set i over et år, så vi havde meget vi skulle nå at snakke om.

Jeg bestilte en sandwich med kalkun og granatæble, som var rigtig god og mindede meget om de sandwich man får på Joe & The Juice. Jeg bestilte også en Cotton Candy Latte, for kaffe og candyfloss kan man jo umuligt gå galt i byen med.

Det er skønt at se at Roast er kommet godt fra start, for det er virkelig en rigtig god café, som jeg håber bliver her mange år endnu. Deres gode kaffe og lækre nordisk-inspirerede menu er også et frisk pust i Dubai, hvor de fleste caféer er store internationale kæder uden særlig meget sjæl. Har I vejene forbi Dubai Marina, kan jeg derfor varmt anbefale jer at kigge forbi. Der er kun ca. 5 minutters gang fra DMCC metro station, så er man fra Danmark er der altså ingen undskyldninger for ikke at kigge forbi og støtte Tanja og Tariq.

De er også begyndt med udbringning i Dubai Marina, så man kan få sin Salted Caramel Latte leveret lige til døren.

I kan læse om mit første besøg på Roast her


Roast ligger i et stille hjørne af Dubai Marina, ca. 5 minutters gang fra DMCC Metro Station. De er svære at finde online, men skriver man “Roast Specialty Coffee” ind i GoogleMaps, kommer man til det rigtige sted.

Roast, Jannah Marina Bay Suites, Dubai Marina


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop