Dubai Marina: Brunch på Bistroen

Brunch at Bistro des Arts, Dubai Marina
Trine’s “Eggs Benedict” with fried egg:):)

Bistro des Arts serverer fransk bistromad når det er bedst, og så er de er et af de bedste steder at spise morgenmad i Dubai Marina. I weekenden (fredag og lørdag) har de brunch hvor man kan vælge en hovedret samt kaffe og en crepe fra deres menu, og desuden kan spise alt hvad man orker fra deres buffet.

Brunchbuffeten hos Bistro des Arts er ikke så stor som fx hotellernes buffeter, men man kan smage at maden er blevet lavet med omsorg og ordentlige ingredienser, og alle retterne har et ret hjemmelavet præg, som jeg rigtig godt kan lide.

Jeg plejer at vælge en af retterne med pocherede æg (den med avocado og den med laks er bedst), og så gælder det om ikke at gå alt for meget amok i buffeten, så der er plads til en crepe til dessert. Og husk, at tynde, flade pandekager på fransk og engelsk hedder crepe og ikke pancake. Jeg kom til at bede om en ”pancake” en gang hvilket fik den franske tjeners øjenbryn til at flyve helt op i panden på ham, mens han understregede, at de altså ikke serverede pandekager, men crepes!

Brødet hos Bistro des Arts er fantastisk, og man kan købe deres baguettes med hjem for 10AED per stk. Hvis man er heldig, får man dem lige fra ovnen, som jeg gjorde. Smager skønt med smør og marmelade eller ost.

Bistro des Arts (next to Dubai Marina Mall), Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje