Dubai Marina: Brunch på Bistroen

by Mitzie Mee
Brunch at Bistro des Arts, Dubai Marina
Trine’s “Eggs Benedict” with fried egg:):)

Bistro des Arts serverer fransk bistromad når det er bedst, og så er de er et af de bedste steder at spise morgenmad i Dubai Marina. I weekenden (fredag og lørdag) har de brunch hvor man kan vælge en hovedret samt kaffe og en crepe fra deres menu, og desuden kan spise alt hvad man orker fra deres buffet.

Brunchbuffeten hos Bistro des Arts er ikke så stor som fx hotellernes buffeter, men man kan smage at maden er blevet lavet med omsorg og ordentlige ingredienser, og alle retterne har et ret hjemmelavet præg, som jeg rigtig godt kan lide.

Jeg plejer at vælge en af retterne med pocherede æg (den med avocado og den med laks er bedst), og så gælder det om ikke at gå alt for meget amok i buffeten, så der er plads til en crepe til dessert. Og husk, at tynde, flade pandekager på fransk og engelsk hedder crepe og ikke pancake. Jeg kom til at bede om en ”pancake” en gang hvilket fik den franske tjeners øjenbryn til at flyve helt op i panden på ham, mens han understregede, at de altså ikke serverede pandekager, men crepes!

Brødet hos Bistro des Arts er fantastisk, og man kan købe deres baguettes med hjem for 10AED per stk. Hvis man er heldig, får man dem lige fra ovnen, som jeg gjorde. Smager skønt med smør og marmelade eller ost.

Bistro des Arts (next to Dubai Marina Mall), Dubai Marina, Dubai

Flere indlæg