Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai Marina: Brunch på Bistroen

Brunch at Bistro des Arts, Dubai Marina
Trine’s “Eggs Benedict” with fried egg:):)

Bistro des Arts serverer fransk bistromad når det er bedst, og så er de er et af de bedste steder at spise morgenmad i Dubai Marina. I weekenden (fredag og lørdag) har de brunch hvor man kan vælge en hovedret samt kaffe og en crepe fra deres menu, og desuden kan spise alt hvad man orker fra deres buffet.

Brunchbuffeten hos Bistro des Arts er ikke så stor som fx hotellernes buffeter, men man kan smage at maden er blevet lavet med omsorg og ordentlige ingredienser, og alle retterne har et ret hjemmelavet præg, som jeg rigtig godt kan lide.

Jeg plejer at vælge en af retterne med pocherede æg (den med avocado og den med laks er bedst), og så gælder det om ikke at gå alt for meget amok i buffeten, så der er plads til en crepe til dessert. Og husk, at tynde, flade pandekager på fransk og engelsk hedder crepe og ikke pancake. Jeg kom til at bede om en ”pancake” en gang hvilket fik den franske tjeners øjenbryn til at flyve helt op i panden på ham, mens han understregede, at de altså ikke serverede pandekager, men crepes!

Brødet hos Bistro des Arts er fantastisk, og man kan købe deres baguettes med hjem for 10AED per stk. Hvis man er heldig, får man dem lige fra ovnen, som jeg gjorde. Smager skønt med smør og marmelade eller ost.

Bistro des Arts (next to Dubai Marina Mall), Dubai Marina, Dubai

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.