Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Abd El Wahab – Libanesisk mad i Dubai Marina

Abd El Wahab, libanesisk restaurant i Dubai Marina

Et kvalificeret gæt lyder på, at der er over 200 forskellige nationaliteter samlet i Dubai, og er man lige så glad for mad som jeg er, og ikke bange for stikke næsen og munden i fremmede landes kødgryder, så har man en fremragende mulighed for at komme hele det kulinariske verdenskort rundt.

Jeg har tidligere skrevet om min nylige forelskelse i det filippinske køkken, men Libanon er et andet land, som jeg madmæssigt også er blevet ret så betaget af. To af de bedst beliggende restauranter i Dubai Marina er libanesiske og derfor oplagte valg at besøge, når vi får gæster hernede. Den ene af restauranterne, Reem Al Bawadi ligger helt ud til vandet i smørhullet nede ved Marina Walk.

Den anden restaurant er Abd El Wahab The Fisherman, som ligger i Pier 7 ved Marina Mall. Pier 7 er en sjov rund bygning, der er placeret ude i vandet i marinaen, så fra 5. Sal, hvor Abd El Wahab ligger, har man en grum udsigt, uanset hvor man sidder. Der findes flere Abd El Wahab restauranter i Dubai, men hvor de andre primært har traditionelle mezze på menuen tilbyder Abd El Wahab The Fisherman derudover forskellige fiskeretter.

Jeg var der for nogle uger siden sammen med Regitze og nogle af hendes venner. I stedet for at lægge os fast på hver sin forret, bestilte vi flere forskellige mezze til at dele. I tillæg til de sikre kort som hummus, moutabel og tabouleh, røg der også nogle retter med, som ingen af os havde smagt før. En af de rigtig gode var hummus fatteh som er kikærter dækket af en varm yoghurtsauce med stegte brødstrimler på toppen. En utrolig velsmagende ret, som jeg skyndte mig at skrive navnet ned på til senere brug.

Jeg elsker stegt blæksprutte, hvis det vel at mærke ikke er de helt små, hvor man spiser hele molevitten inklusive krøllede blæksprutteben i en mundfuld. Efter at have forsikret mig om, at det var store blæksprutter (og ingen krøllede ben) sørgede jeg derfor for at få trumfet igennem, at vi også fik bestilt sådan en portion. De andre virkede ikke så begejstret for stegt sprutte, så den fik jeg lov til at have for mig selv.

Abd El Wahab serverer også alkohol, så vi bestilte hver sin øl til maden. Vi valgte at få den serveret ”Mexican style” med saltkant på glasset og lidt friskpresset lime oveni. Lækker feature!

Fümé er en anden god restaurant, der også ligger i Pier 7, og som jeg har besøgt flere gange


Abd El Wahab, Pier 7, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop