Abd El Wahab – Libanesisk mad i Dubai Marina

Abd El Wahab, libanesisk restaurant i Dubai Marina

Et kvalificeret gæt lyder på, at der er over 200 forskellige nationaliteter samlet i Dubai, og er man lige så glad for mad som jeg er, og ikke bange for stikke næsen og munden i fremmede landes kødgryder, så har man en fremragende mulighed for at komme hele det kulinariske verdenskort rundt.

Jeg har tidligere skrevet om min nylige forelskelse i det filippinske køkken, men Libanon er et andet land, som jeg madmæssigt også er blevet ret så betaget af. To af de bedst beliggende restauranter i Dubai Marina er libanesiske og derfor oplagte valg at besøge, når vi får gæster hernede. Den ene af restauranterne, Reem Al Bawadi ligger helt ud til vandet i smørhullet nede ved Marina Walk.

Den anden restaurant er Abd El Wahab The Fisherman, som ligger i Pier 7 ved Marina Mall. Pier 7 er en sjov rund bygning, der er placeret ude i vandet i marinaen, så fra 5. Sal, hvor Abd El Wahab ligger, har man en grum udsigt, uanset hvor man sidder. Der findes flere Abd El Wahab restauranter i Dubai, men hvor de andre primært har traditionelle mezze på menuen tilbyder Abd El Wahab The Fisherman derudover forskellige fiskeretter.

Jeg var der for nogle uger siden sammen med Regitze og nogle af hendes venner. I stedet for at lægge os fast på hver sin forret, bestilte vi flere forskellige mezze til at dele. I tillæg til de sikre kort som hummus, moutabel og tabouleh, røg der også nogle retter med, som ingen af os havde smagt før. En af de rigtig gode var hummus fatteh som er kikærter dækket af en varm yoghurtsauce med stegte brødstrimler på toppen. En utrolig velsmagende ret, som jeg skyndte mig at skrive navnet ned på til senere brug.

Jeg elsker stegt blæksprutte, hvis det vel at mærke ikke er de helt små, hvor man spiser hele molevitten inklusive krøllede blæksprutteben i en mundfuld. Efter at have forsikret mig om, at det var store blæksprutter (og ingen krøllede ben) sørgede jeg derfor for at få trumfet igennem, at vi også fik bestilt sådan en portion. De andre virkede ikke så begejstret for stegt sprutte, så den fik jeg lov til at have for mig selv.

Abd El Wahab serverer også alkohol, så vi bestilte hver sin øl til maden. Vi valgte at få den serveret ”Mexican style” med saltkant på glasset og lidt friskpresset lime oveni. Lækker feature!

Fümé er en anden god restaurant, der også ligger i Pier 7, og som jeg har besøgt flere gange


Abd El Wahab, Pier 7, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje