Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Manicure på Haven Spa

Dubai: Manicure på Haven Spa

I Dubai plejer jeg at få ordnet negle på Haven Spa, som er en lille, sød, og meget lyserød, salon ude i Layan Community, lidt udenfor byen. Damerne, som arbejder der, er rigtig søde, og jeg har efterhånden været der så mange gange, at vi er begyndt at kende hinanden rigtig godt. De er ligesom mig vældigt interesserede i god mad, og jeg går altid derfra med tips om hvilken filippinsk og nepalesisk mad, jeg skal prøve.

Om sommeren har jeg for det meste pastelfarvet neglelak, for det føles mest naturligt for mig. Jeg har prøvet mørkere farver, men jeg synes det bliver ret tungt, og det er desuden svært at matche med min sommergarderobe, som mest består af lyse, neutrale farver.

Jeg foretrækker at holde mine negle korte, hvilket er et levn fra da jeg læste til læge. Det er ikke særlig hygiejnisk med lange negle, og jeg er blevet glad for den korte stil.

Hvad angår neglelak, så har jeg prøvet gel-lak nogle gange, men det ødelægger virkelig  mine negle og gør dem bløde og svampede, så nu for tiden bruger jeg kun almindelig neglelak. Hvis jeg giver lakken ordentlig tid til at tørre holder den sig faktisk pæn i en uge eller mere, og ved den tid, er mine negle vokset så meget, at det alligevel vil være på tide at skifte neglelak igen, så der er virkelig ingen grund til at jeg skulle bruge gel-lak uanset hvad.

Her er en video fra mit sidste besøg på Haven Spa:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Jeg er adopteret fra Sydkorea, og jeg besøger tit landet og mine venner derovre. Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Beauty & Wellness

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne pilles …

  • K-beauty er blevet kæmpestort, men hvad er det egentlig? Og hvordan adskiller koreansk hudpleje sig fra dansk hudpleje? Min veninde April er fra Sydkorea, men hun har boet i New …

  • Om Schwanen Garten

    by Mitzie Mee

    Schwanen Garten blev startet af to koreanske forskere, Sung Hyun og Suan, som mødte hinanden under et udvekslingsophold i Skt. Petersborg for over 25 år siden. Parret giftede sig, men …

  • I Dubai plejer jeg at få ordnet negle på Haven Spa, som er en lille, sød, og meget lyserød, salon ude i Layan Community, lidt udenfor byen. Damerne, som arbejder …

  • Jeg har tidligere skrevet om Ebenezer i New York her på bloggen, da det er absolut bedste sted jeg har prøvet for lash extensions, og det eneste sted, som får …