Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Manicure på Haven Spa

Dubai: Manicure på Haven Spa

I Dubai plejer jeg at få ordnet negle på Haven Spa, som er en lille, sød, og meget lyserød, salon ude i Layan Community, lidt udenfor byen. Damerne, som arbejder der, er rigtig søde, og jeg har efterhånden været der så mange gange, at vi er begyndt at kende hinanden rigtig godt. De er ligesom mig vældigt interesserede i god mad, og jeg går altid derfra med tips om hvilken filippinsk og nepalesisk mad, jeg skal prøve.

Om sommeren har jeg for det meste pastelfarvet neglelak, for det føles mest naturligt for mig. Jeg har prøvet mørkere farver, men jeg synes det bliver ret tungt, og det er desuden svært at matche med min sommergarderobe, som mest består af lyse, neutrale farver.

Jeg foretrækker at holde mine negle korte, hvilket er et levn fra da jeg læste til læge. Det er ikke særlig hygiejnisk med lange negle, og jeg er blevet glad for den korte stil.

Hvad angår neglelak, så har jeg prøvet gel-lak nogle gange, men det ødelægger virkelig  mine negle og gør dem bløde og svampede, så nu for tiden bruger jeg kun almindelig neglelak. Hvis jeg giver lakken ordentlig tid til at tørre holder den sig faktisk pæn i en uge eller mere, og ved den tid, er mine negle vokset så meget, at det alligevel vil være på tide at skifte neglelak igen, så der er virkelig ingen grund til at jeg skulle bruge gel-lak uanset hvad.

Her er en video fra mit sidste besøg på Haven Spa:

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.