Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai Mall – Dubai Shopping

Dubai Mall

Dubai Mall er verdens største shopping mall og selvom det er stort, uoverskueligt og til tider temmelig kaotisk, er det min personlige favorit i Dubai. Hvorfor? Fordi ALT findes her, lige fra eksklusive Patek Philippe-ure (ok, nu drømmer jeg) til det nyeste fra H&M.

Priserne er omtrent som derhjemme, men i næsten hele januar måned er der Dubai Shopping Festival, og de vildeste udsalg over det meste af Dubai inklusive Dubai Mall, så der kan man virkelig gøre nogle gode køb. Om sommeren er der også udsalg, så hvis du er i Dubai i de varmeste måneder, ved du, hvad du skal lave.

Det vil være lidt af en mundfuld at skulle skrive om samtlige butikker i Dubai Mall, men her er nogle af mine favoritter:

Sephora:

Selvom servicen godt kan være en blandet fornøjelse, så er Sephora i Dubai Mall trods alt en af de beauty shops med allerbedst udvalg i Dubai. Udover det sædvanlige sortiment, sælger de også lokalt producerede duftolier.

Victoria’s Secret:

En af de store af slagsen, som både har parfumeafdeling og tøjafdeling.

Bloomingdales:

Selvfølgelig har Dubai Mall da også sin egen filial af det lækre amerikanske shoppingcenter Bloomingdales. Ved siden af sengetøjsafdelingen på nederste etage finder man Magnolia Bakery.

Galeries Lafayette:

Très chic fransk varehus med en fantastisk delikatesseafdeling.

• I området omkring Dubai Mall finder man også verdens største dansende springvand samt verdens højeste bygning, Burj Khalifa, så husk kameraet.


Dubai Mall, Financial Centre Rd., Downtown Dubai

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.