Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai Mall – Dubai Shopping

Dubai Mall

Dubai Mall er verdens største shopping mall og selvom det er stort, uoverskueligt og til tider temmelig kaotisk, er det min personlige favorit i Dubai. Hvorfor? Fordi ALT findes her, lige fra eksklusive Patek Philippe-ure (ok, nu drømmer jeg) til det nyeste fra H&M.

Priserne er omtrent som derhjemme, men i næsten hele januar måned er der Dubai Shopping Festival, og de vildeste udsalg over det meste af Dubai inklusive Dubai Mall, så der kan man virkelig gøre nogle gode køb. Om sommeren er der også udsalg, så hvis du er i Dubai i de varmeste måneder, ved du, hvad du skal lave.

Det vil være lidt af en mundfuld at skulle skrive om samtlige butikker i Dubai Mall, men her er nogle af mine favoritter:

Sephora:

Selvom servicen godt kan være en blandet fornøjelse, så er Sephora i Dubai Mall trods alt en af de beauty shops med allerbedst udvalg i Dubai. Udover det sædvanlige sortiment, sælger de også lokalt producerede duftolier.

Victoria’s Secret:

En af de store af slagsen, som både har parfumeafdeling og tøjafdeling.

Bloomingdales:

Selvfølgelig har Dubai Mall da også sin egen filial af det lækre amerikanske shoppingcenter Bloomingdales. Ved siden af sengetøjsafdelingen på nederste etage finder man Magnolia Bakery.

Galeries Lafayette:

Très chic fransk varehus med en fantastisk delikatesseafdeling.

• I området omkring Dubai Mall finder man også verdens største dansende springvand samt verdens højeste bygning, Burj Khalifa, så husk kameraet.


Dubai Mall, Financial Centre Rd., Downtown Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje