Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Mad og drinks på Boca i DIFC

Boca i DIFC, Dubai

Boca er en bar/restaurant i DIFC, som jeg er blevet rigtig glad for. Det er et populært sted at tage hen for happy hour drinks, og det var også sådan vores aften startede, da Pia og jeg var der for nogle uger siden.

Vi startede med et glas mousserende vin, og bestilte nogle af de retter, vi lige havde lyst til. Bocas oliven serveres på is og smager helt fantastisk. Jeg ved ikke, hvad de gør ved dem, men de er enormt gode, og en af de ting, man bare må bestille, hvis man tager på Boca. På menuen finder man også østers fra Dibba, som er en by ved kysten i Fujairah, som ligger ovre østpå i F.A.E. Er man til østers, er det også en af de retter, jeg synes man skal bestille. Udover østers og oliven, fik vi pissaladière (en slags fransk pizza med løg og sardiner) og et ostebræt, som sammen med det lækre brød fungerede fint som middag for to. Man kan også få hovedretter på Boca, men jeg foretrækker at bestille småretter, som hele bordet kan dele, så man får smagt på flere forskellige ting.

Boca har stort fokus på lokale råvarer og bæredygtighed, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet, og de har gjort et kæmpe arbejde med at finde nogle af de bedste lokale ingredienser, og både mad, drinks og service er altid i top. Et af de allerbedste steder at starte en aften i byen i Dubai.   


Boca, Gate Village 6, DIFC, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje