Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Mad og drinks på Boca i DIFC

Boca i DIFC, Dubai

Boca er en bar/restaurant i DIFC, som jeg er blevet rigtig glad for. Det er et populært sted at tage hen for happy hour drinks, og det var også sådan vores aften startede, da Pia og jeg var der for nogle uger siden.

Vi startede med et glas mousserende vin, og bestilte nogle af de retter, vi lige havde lyst til. Bocas oliven serveres på is og smager helt fantastisk. Jeg ved ikke, hvad de gør ved dem, men de er enormt gode, og en af de ting, man bare må bestille, hvis man tager på Boca. På menuen finder man også østers fra Dibba, som er en by ved kysten i Fujairah, som ligger ovre østpå i F.A.E. Er man til østers, er det også en af de retter, jeg synes man skal bestille. Udover østers og oliven, fik vi pissaladière (en slags fransk pizza med løg og sardiner) og et ostebræt, som sammen med det lækre brød fungerede fint som middag for to. Man kan også få hovedretter på Boca, men jeg foretrækker at bestille småretter, som hele bordet kan dele, så man får smagt på flere forskellige ting.

Boca har stort fokus på lokale råvarer og bæredygtighed, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet, og de har gjort et kæmpe arbejde med at finde nogle af de bedste lokale ingredienser, og både mad, drinks og service er altid i top. Et af de allerbedste steder at starte en aften i byen i Dubai.   


Boca, Gate Village 6, DIFC, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop