Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Lululemon og Le Pain Quotidien

Dubai Marina Blog

Jeg havde fødselsdag i går og selvom jeg stadigvæk var på New York-tid, vågnede jeg af uforklarlige årsager allerede kl. 10 til solskin og 25 grader, så vi gik over til Marina Mall og spiste morgenmad på Le Pain Quotidien.

Poul fik granola parfait og jeg fik havregrød med valnødder, men overvejede et øjeblik at bestille deres Eggs benedict, bare for at se, om Hollandaise-situationen har ændret sig (læs mere om det her).

Poul gav mig et gavekort til Lululemon, så efter morgenmaden gik jeg ind i butikken i Marina Mall og fik det omsat til yogatøj. Jeg tror ikke Lululemon er så kendt i Danmark, men i New York er det kæmpestort, og tager man til yoga i Equinox, vil man se at omkring 90%-100% af alle de andre har Lululemon-tøj på. Af princip havde jeg derfor lovet mig selv, at jeg aldrig skulle joine Lululemon-klanen, for selvom deres tøj er superfedt, så vil man jo ikke have noget, som alle andre har.

Dog havde Poul tilsyneladende tolket mine observationer som interesse, og han havde derfor besluttet sig for, at jeg selvfølgelig skulle have mine egne 150$-yogabukser, og med et gavekort, der ikke kunne byttes til kontanter, var der ikke noget valg, så nu er jeg en af dem. Der var desuden udsalg i butikken, så jeg fik nok Lululemon-tøj til aldrig nogensinde at behøve at trække i mit gamle Nike-tøj igen.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop