Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Luciano’s – Pizza og pink dessert

Luciano's, italiensk restaurant i Dubai

På mine forældres sidste aften i Dubai, havde vi egentlig planlagt, at vi skulle spise på den kinesiske restaurant i vores bygning. Da mine forældre så menuen (og alle de eksotiske billeder), fik de dog hurtigt overbevist mig om, at det da ville være en meget bedre idé, at prøve den italienske restaurant Luciano’s, ovre på Habtoor Grand i stedet.

Her bagefter, kan jeg kun give dem ret, for på trods af, at Luciano’s ligger ved siden af en swimmingpool lige midt i et stort resort hotel, så viste det sig at være et rigtigt hyggeligt sted med god mad, og fremragende service.

Mine forældre fik hver sin fiskeret, og jeg fik en pizza med skinke. Pizzaen var helt ok, men fiskeretterne stjal lidt showet. De var rigtig flot anrettet, og efter mine forældres mening, blandt noget af det bedste, de har spist hernede.

Min far fik også lige bestilt sig en meget lyserød dessert, som tjenerne i første omgang var overbeviste om, var til mig. Jeg skal ikke kunne sige, om det var på grund af farven eller fordi at jeg lignede en, der kunne trænge til en kæmpestor lyserød macaron.  Vi fik dog dirigeret de lyserøde herligheder over til den rette ejermand, så jeg kunne få sat skeen i den dessert jeg havde bestilt: En lækker tiramisu serveret i cocktailglas.

Vi havde egentlig tænkt os at sidde udenfor ved poolen, men lige efter, at vi havde sat os begyndte det at regne(!). Det var første gang, at jeg oplevede regnvejr i Dubai, og for at det ikke skulle være løgn, fortsatte det med at dryppe det meste af natten og i de tidlige morgentimer. Helt surrealistisk, men så har jeg også oplevet det.

Læs mit blogindlæg om dengang det regnede rigtig meget i Dubai

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.