Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Luciano’s – Pizza og pink dessert

Luciano's, italiensk restaurant i Dubai

På mine forældres sidste aften i Dubai, havde vi egentlig planlagt, at vi skulle spise på den kinesiske restaurant i vores bygning. Da mine forældre så menuen (og alle de eksotiske billeder), fik de dog hurtigt overbevist mig om, at det da ville være en meget bedre idé, at prøve den italienske restaurant Luciano’s, ovre på Habtoor Grand i stedet.

Her bagefter, kan jeg kun give dem ret, for på trods af, at Luciano’s ligger ved siden af en swimmingpool lige midt i et stort resort hotel, så viste det sig at være et rigtigt hyggeligt sted med god mad, og fremragende service.

Mine forældre fik hver sin fiskeret, og jeg fik en pizza med skinke. Pizzaen var helt ok, men fiskeretterne stjal lidt showet. De var rigtig flot anrettet, og efter mine forældres mening, blandt noget af det bedste, de har spist hernede.

Min far fik også lige bestilt sig en meget lyserød dessert, som tjenerne i første omgang var overbeviste om, var til mig. Jeg skal ikke kunne sige, om det var på grund af farven eller fordi at jeg lignede en, der kunne trænge til en kæmpestor lyserød macaron.  Vi fik dog dirigeret de lyserøde herligheder over til den rette ejermand, så jeg kunne få sat skeen i den dessert jeg havde bestilt: En lækker tiramisu serveret i cocktailglas.

Vi havde egentlig tænkt os at sidde udenfor ved poolen, men lige efter, at vi havde sat os begyndte det at regne(!). Det var første gang, at jeg oplevede regnvejr i Dubai, og for at det ikke skulle være løgn, fortsatte det med at dryppe det meste af natten og i de tidlige morgentimer. Helt surrealistisk, men så har jeg også oplevet det.

Læs mit blogindlæg om dengang det regnede rigtig meget i Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop