Dubai: Løbeture og smoothie bowls

Dubai Marina

Det der med at løbe har aldrig rigtig været mig, men efter at covid-19 har lukket alle træningscentre og swimming pools, har der ikke rigtig været andre muligheder. Jeg vågner tidligt, så jeg er trukket i løbetøjet og klar til at begive mig ud på min morgenløbetur klokken 6, når nattens covid-19 udgangsforbud er slut.

Jeg kan stadigvæk komme på 100 andre ting, jeg bedre kunne tænke mig, end at løbe en tur, men jeg må indrømme at det faktisk føles rigtig godt bagefter, når det er overstået. Jeg plejer at belønne mig selv med en smoothie bowl af valgfri farve, når jeg kommer hjem fra min løbetur, og det er tanken om den smoothie bowl, som får mig igennem de 2,5km(!) rundt i Marinaen.

Og på tale om smoothie bowls, så lagde jeg ud med nogle ret så sølle forsøg, der mere havde karakter af smoothie-suppe. At finde den rigtige balance mellem for lidt væde, som gør at man ikke kan blende ingredienserne rigtigt, og for meget væde, som forvandler smoothien til noget tyndt sjask, var svært. Løsningen for mig er frosne bananer, som giver smoothien konsistens uden at stoppe blenderen til. Jeg bruger en frossen banan per skål sammen med en pakke frossen açai smoothie mix (hvis jeg vil have en lilla smoothie) eller pitaya smoothie mix (hvis jeg har lyst til en pink smoothie). Og husk at bananerne skal være frosne, for er de ikke det, får man smoothiesuppe. Pynt med friske bær, kokos og andet, som får skålen til at se flot ud.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.