Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Little Erth by Nabz&G – Vegansk mad i JLT

Little Erth by Nabz&G, vegan restaurant in JLT, Dubai
Papaya rolls

Jeg har tidligere bestilt takeaway fra Little Erth by Nabz&G , og det har altid været rigtig godt, så da jeg var i JLT forleden for at hente nogle visitkort, tænkte jeg, at jeg da lige ville kigge forbi.

I Dubai er mange af de plantebaserede restauranter indiske, men maden på Little Erth er et spændende mix af de veganske retter der hitter internationalt lige nu samt et godt udvalg af Little Erths originale kreationer.

Da jeg afgav min bestilling, misforstod servitricen og jeg hinanden, så hun troede at jeg bestilte vegan cheese i stedet for den mac & cheese jeg havde tænkt mig. Jeg undrede mig derfor noget, da skålen med tofu/cashew ost blev bragt ind, men misforståelsen blev opklaret og mac & cheesen blev sat over. Dog så den veganske ost så god ud, at jeg sagde, at jeg også gerne ville have den, men som takeaway, så jeg havde en snack til senere på aftenen.

Mac & Cheese: Cremet med en god konsistens. Dog havde den en ret stærk bismag af kokos, som jeg ikke brød mig om, og jeg synes at den manglede ostesmag (har hørt fra Waz at man kan lave ostesmag uden ost med nutritional yeast kan give ostesmag uden ost)

Spring wraps: Papayaruller fyldt med cashewcreme og guacamole. Fantastisk godt og en af de retter som du må love mig at prøve, hvis du kigger forbi.

Vegan Cheese: Den veganske ost er lavet med cashew og tofu, og smager lidt som hytteost. Virkelig lækker sammen med de ristede pitabrød den serveres sammen med. Det er en stor portion, og jeg tror det næsten vil være lidt for meget som forret til en person, men perfekt at dele (eller tage med hjem og have i køleskabet som snack). Glemte desværre at tage et billede.


Little Erth by Nabz&G, Shop 34, Building J2, Cluster J, JLT Dubai

Hvis man kommer gående fra Marinaen, ligger Little Erth lige til højre rundt om hjørnet for Wokyo.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop