Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Ladies’ Night med Shinae på The Observatory

The Observatory i Dubai Marina

Shinae er lige flyttet til Dubai, så jeg tænkte, at jeg ville introducere hende til Ladies Night, som er en ret stor ting hernede. Mange barer og natklubber har særlige aftenener (typisk hverdage), hvor blot det at være kvinde berettiger en til gratis drinks og i nogle tilfælde endda også mad.

Det var mandag aften, så jeg foreslog at vi gik til The Observatory på Marriott Harbour i Dubai Marina. Jeg kunne huske fra et tidligere besøg, at deres Ladies Night cocktails var rigtig gode, og at de små gratis anretninger også var noget ud over det sædvanlige, så jeg glædede mig til at introducere Shinae til konceptet.

Vi ankom lidt sent, så der var desværre kun siddepladser tilbage i barens rygerafdeling. Derudover var det en rigtig travl aften, og personalet virkede ikke særlig interesseret i at servere gratisdrinks og snack til damerne, da de havde nok at se til med at servicere betalende kunder af hankøn. Vi måtte således spørge både en, to og tre gange, før der endelig kom cocktails på bordet, hvilket måske er forståeligt, men stadigvæk ret irriterende.

På The Observatory får man 3 gratis drinks, men efter drink nr. 2 kom vi frem til at servicen sgu nok var bedre hjemme hos mig, så vi gik derfra og afsluttede aftenen med Nespresso-kaffe og cheesecake i stedet.


The Observatory, Dubai Marriott Harbour Hotel, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop