Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Ladies’ Night på The Observatory

Ladies night på The Observatory i Dubai Marina

Mandag aften mødtes jeg med Pia og nogle andre venner på The Observatory, som ligger på 52. etage i Dubai Marriott Harbour. På The Observatory er der happy hour mellem 15-20 med gode priser på både drinks og mad, så det er et perfekt sted at mødes med venner i løbet af hverdagene, uden at det gør det store indhug i ens ugentlige partybudget.

Hvad vi ikke vidste var, at mandag på The Observatory også er Ladies’ Night, og omkring kl. 20 begyndte personalet derfor at servere kulørte drinks til alle kvinderne på stedet i udbytte mod nogle papirsbrikker, som vi fik at vide, at vi kunne hente i døren. Den kvindelige del af selskabet skyndte sig derfor ud for at få deres drinksbilletter, som betød 3 gratis drinks fra en såkaldt Guilt Free Menu.

Derudover fik vi også serveret hver sin platte med sunde, guilt free snacks. ”Guilt Free” betyder jo færre kalorier, og fra smagen på vores drinks går jeg ud fra, at de færre kalorier primært skyldtes, at der var sparet på sukkeret. Jeg er ikke så vild med alt for søde drinks, så de guilt free eksemplarer gik rent hjem hos mig.

Når det gælder Ladies Night er Dubai second to none, og er man kvinde, behøver man sjældent tage pungen med i byen, hvis man er ude at feste i hverdagene. Det lyder næsten for godt til at være sandt! Basis for konceptet er sikkert byens ekstremt skæve kønsfordeling, da 3 ud af 4 indbyggere er mænd, og det derfor gælder om at komme på noget, der kan lokke damerne i byen.

Jeg tvivler dog på,  at et lignende koncept ville fungere i Danmark (jeg har for mig, at Ladies Night blev forbudt for nogle år siden??), da det jo er kønsdiskrimination så det batter. Derudover kan man også forestille sig, at drinks markedsført på mindre kalorier og dermed øget fokus på vægt og usunde kropsidealer også kunne sende nogle ret forkerte signaler.

Hvis man tænker over det, så er det jo også ret sjældent, at man ser skinny drinks og slankemad på sportsbarer og andre man-caves, og helt ærligt, så er det da heller ikke særligt fedt at blive mindet om sin vægt, når man er i byen for at have det sjovt? Dog skal jeg ikke klage, men blot glæde mig over, at mine Ladies’ Night drinks i Dubai er dry cold and for free..

2017: Ladies’ Night på The Observatory er stadigvæk om mandagen, men de har ændret lidt i konceptet.

Min blog om natteliv og barer i Dubai


The Observatory, 52nd Level Dubai Marriott Harbour Hotel, Dubai Marina

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop