Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Ladies’ Night på The Observatory

Ladies night på The Observatory i Dubai Marina

Mandag aften mødtes jeg med Pia og nogle andre venner på The Observatory, som ligger på 52. etage i Dubai Marriott Harbour. På The Observatory er der happy hour mellem 15-20 med gode priser på både drinks og mad, så det er et perfekt sted at mødes med venner i løbet af hverdagene, uden at det gør det store indhug i ens ugentlige partybudget.

Hvad vi ikke vidste var, at mandag på The Observatory også er Ladies’ Night, og omkring kl. 20 begyndte personalet derfor at servere kulørte drinks til alle kvinderne på stedet i udbytte mod nogle papirsbrikker, som vi fik at vide, at vi kunne hente i døren. Den kvindelige del af selskabet skyndte sig derfor ud for at få deres drinksbilletter, som betød 3 gratis drinks fra en såkaldt Guilt Free Menu.

Derudover fik vi også serveret hver sin platte med sunde, guilt free snacks. ”Guilt Free” betyder jo færre kalorier, og fra smagen på vores drinks går jeg ud fra, at de færre kalorier primært skyldtes, at der var sparet på sukkeret. Jeg er ikke så vild med alt for søde drinks, så de guilt free eksemplarer gik rent hjem hos mig.

Når det gælder Ladies Night er Dubai second to none, og er man kvinde, behøver man sjældent tage pungen med i byen, hvis man er ude at feste i hverdagene. Det lyder næsten for godt til at være sandt! Basis for konceptet er sikkert byens ekstremt skæve kønsfordeling, da 3 ud af 4 indbyggere er mænd, og det derfor gælder om at komme på noget, der kan lokke damerne i byen.

Jeg tvivler dog på,  at et lignende koncept ville fungere i Danmark (jeg har for mig, at Ladies Night blev forbudt for nogle år siden??), da det jo er kønsdiskrimination så det batter. Derudover kan man også forestille sig, at drinks markedsført på mindre kalorier og dermed øget fokus på vægt og usunde kropsidealer også kunne sende nogle ret forkerte signaler.

Hvis man tænker over det, så er det jo også ret sjældent, at man ser skinny drinks og slankemad på sportsbarer og andre man-caves, og helt ærligt, så er det da heller ikke særligt fedt at blive mindet om sin vægt, når man er i byen for at have det sjovt? Dog skal jeg ikke klage, men blot glæde mig over, at mine Ladies’ Night drinks i Dubai er dry cold and for free..

2017: Ladies’ Night på The Observatory er stadigvæk om mandagen, men de har ændret lidt i konceptet.

Min blog om natteliv og barer i Dubai


The Observatory, 52nd Level Dubai Marriott Harbour Hotel, Dubai Marina

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje