Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Koreansk middag hos Pia

Korean dinner, take-out from Gangnam, Dubai

I Dubai er vi en gruppe af adopterede koreanere og ”rigtige” koreanere, som mødes af og til og hygger os med koreansk mad, og inden jeg tog tilbage til Danmark, nåede vi lige en koreansk middag ude hos Pia.

Pia bor i et kæmpestort villakvarter, og jeg kan aldrig finde rundt derude, så jeg ankom en halv time for sent og i lettere hangry tilstand. Synet af al den gode mad, fik mig dog hurtigt i bedre humør, og jeg gik i PacMan-mode i stedet.

Shinae havde bestilt mad til os fra Gangnam, som er en af de nyere koreanske restauranter i Dubai, og som er ret populær blandt koreanere. Der var pacheon (koreansk pandekage), japchae (glasnudler), Korean fried chicken, en suppe med oksekød og så selvfølgelig masser af kimchi. Det var virkelig lækkert og vi spiste alle sammen alt for meget og gik i kollektivt foodcoma i sofaen bagefter.

Til dessert fik vi senere en lækker kage med kaffecreme og et skud Guns’n’Roses på repeat, og da vi skulle hjem gav Shinae os alle sammen goodiebags fyldt med koreanske snacks og ansigtsmasker. Supersødt af hende! Glæder mig rigtig meget til at smage på det hele og prøve ansigtsmaskerne.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop