Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Koreansk middag hos Pia

Korean dinner, take-out from Gangnam, Dubai

I Dubai er vi en gruppe af adopterede koreanere og ”rigtige” koreanere, som mødes af og til og hygger os med koreansk mad, og inden jeg tog tilbage til Danmark, nåede vi lige en koreansk middag ude hos Pia.

Pia bor i et kæmpestort villakvarter, og jeg kan aldrig finde rundt derude, så jeg ankom en halv time for sent og i lettere hangry tilstand. Synet af al den gode mad, fik mig dog hurtigt i bedre humør, og jeg gik i PacMan-mode i stedet.

Shinae havde bestilt mad til os fra Gangnam, som er en af de nyere koreanske restauranter i Dubai, og som er ret populær blandt koreanere. Der var pacheon (koreansk pandekage), japchae (glasnudler), Korean fried chicken, en suppe med oksekød og så selvfølgelig masser af kimchi. Det var virkelig lækkert og vi spiste alle sammen alt for meget og gik i kollektivt foodcoma i sofaen bagefter.

Til dessert fik vi senere en lækker kage med kaffecreme og et skud Guns’n’Roses på repeat, og da vi skulle hjem gav Shinae os alle sammen goodiebags fyldt med koreanske snacks og ansigtsmasker. Supersødt af hende! Glæder mig rigtig meget til at smage på det hele og prøve ansigtsmaskerne.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje