Dubai: Koreansk middag hos Pia

Korean dinner, take-out from Gangnam, Dubai

I Dubai er vi en gruppe af adopterede koreanere og ”rigtige” koreanere, som mødes af og til og hygger os med koreansk mad, og inden jeg tog tilbage til Danmark, nåede vi lige en koreansk middag ude hos Pia.

Pia bor i et kæmpestort villakvarter, og jeg kan aldrig finde rundt derude, så jeg ankom en halv time for sent og i lettere hangry tilstand. Synet af al den gode mad, fik mig dog hurtigt i bedre humør, og jeg gik i PacMan-mode i stedet.

Shinae havde bestilt mad til os fra Gangnam, som er en af de nyere koreanske restauranter i Dubai, og som er ret populær blandt koreanere. Der var pacheon (koreansk pandekage), japchae (glasnudler), Korean fried chicken, en suppe med oksekød og så selvfølgelig masser af kimchi. Det var virkelig lækkert og vi spiste alle sammen alt for meget og gik i kollektivt foodcoma i sofaen bagefter.

Til dessert fik vi senere en lækker kage med kaffecreme og et skud Guns’n’Roses på repeat, og da vi skulle hjem gav Shinae os alle sammen goodiebags fyldt med koreanske snacks og ansigtsmasker. Supersødt af hende! Glæder mig rigtig meget til at smage på det hele og prøve ansigtsmaskerne.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.