Dubai: Koreansk BBQ-aften på Sonamu

Koreansk BBQ-aften på Sonamu i Dubai

Vi er en blandet gruppe af koreanere (adopterede og “rigtige” + J fra Libanon) som plejer at mødes til koreansk mad med jævne mellemrum, og forleden tog vi til koreansk barbecue aften på Sonamu.

Det er efterhånden næsten 9 år siden jeg var på Sonamu for første gang, og selvom restauranten ligger i Deira (=umulig trafik omkring aftensmadstid), så har jeg været tilbage mange gange, for det er den bedste restaurant i Dubai, hvis man vil have koreansk bbq. Deres Korean BBQ Set Menu inkluderer forret, barbecue, suppe og dessert, så der er ingen fare for at gå sulten derfra.

De har skiftet lidt ud i retterne for nylig, så forleden stod den på lidt let-stegt laks, friteret tofu og twigim (koreansk tempura) til forret, inden der blev fyret op for grillen. Vi havde bedt om en af de asiatiske borde, hvor man sidder med fødderne i en fordybning under bordet, for det er superhyggeligt, når man skal grille. Shinae (vores rigtige koreaner) var grillmeister og sørgede for at kødet blev stegt helt perfekt. De bedste udskæringer for koreansk bbq er dem med meget fedt som fx. ribeye, og kødet må ikke stege for længe, så det bliver tørt. Kan man ikke selv finde ud af det, kan man altid få personalet til at hjælpe. Grillpladen skal typisk skiftes en gang eller to i løbet af måltidet, og plejer personalet plejer også at være søde til at holde øje med hvornår det er tid.

Til dessert fik vi den gode gamle Chocolate volcano cake, som har været en del af bbq-menuen siden mit første besøg. Spørger man pænt, bliver man tilbudt at få vaniljeis ved siden af, og det skal man sige ja til, for det gør kagen meget bedre:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje