Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Korean Beauty Salon – En koreansk frisør i Oud Metha

Dubai: Korean Beauty Salon - En koreansk frisør i Oud Metha

Sidste gang jeg skulle klippes besluttede jeg mig for at prøve Korean Beauty Salon i Oud Metha. Mange af mine koreanske venner er faste kunder hos salonen, som på trods af navnet, kun tilbyder hår-relaterede services. De 5 frisører hos Korean Beauty Salon er alle sammen fra Korea, og de plejede alle at arbejde for en kendt koreansk frisørkæde i Seoul.

Da jeg trådte indenfor blev jeg budt varmt velkommen før jeg blev ledt over til en af de stole, hvor man fik vasket hår. Da hårvasken var overstået kom hende, der skulle klippe mig, og viste mig over i en anden stol. Hun spurgte, hvilken stil jeg havde tænkt mig, og jeg fik mumlet noget om nogle etager, noget volumen og noget, der ikke var alt for svært at sætte. Så viste hun mig en masse billeder på sin telefon af koreanske popstjerner og skuespillere, og jeg fandt hurtigt en frisure jeg kunne lide.

Så startede klipningen, som sammen med styling nok tog omkring 30 minutter, og jeg var rigtig glad for resultatet. Før jeg gik derfra foreslog frisøren at jeg fik en digital perm, som er en ny permanentteknik hvor man kan lave volumen og bølger i håret. Jeg kan huske at digital perm var rigtig stort sidst jeg var i Korea, men jeg har haft nogle ret traumatiske permanentoplevelser da jeg var teenager, og siden dengang har jeg ikke ladet nogle krølle eller farve mit hår. Jeg er dog blevet nysgerrig angående digital perm, så måske jeg vover mg ud i det næste gang.

Jeg har helt glemt hvad jeg betalte for min klipning, men jeg tror det var omkring 130AED?

Korean Beauty Salon ligger tæt på Gangnam, som er en koreansk restaurant, der er meget populær blandt koreanske expats.

Ifølge mine koreanske venner er Korean Beauty Salon meget populær og det kan derfor anbefales at bestille tid i god tid i forvejen.

Miyoshi er en anden koreansk frisør i Dubai, og det plejede at være min favorit. Mht. service for folk der ikke taler koreansk, og mht. den tid der er allokeret til hver kunde, så tror jeg at Korean Beauty Salon vinder. Miyoshi er dog stadigvæk et godt alternativ hvis man er i Marina/Barsha/JLT-området og ikke vil køre så langt. Derudover tilbyder Miyoshi også andre services som mani-pedi og ansigtsbehandlinger.


Korean Beauty Salon, Oud Metha Road, Opposite Lamcy Plaza, Al Saleh Bin Building Shop No.8, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop