Dubai: Korean BBQ Brunch på Namu

Korean BBQ Brunch at Namu, V Hotel Habtoor City Dubai

Da Trine var i Dubai mødtes vi med Pia, Peter og Meg til Korean BBQ Brunch på den koreanske restaurant Namu. Jeg havde tidligere spist a la carte på Namu og det havde været ret godt, så jeg glædede mig til at prøve deres Korean BBQ Brunch, som de startede med tidligere dette år. Namu ligger på en af de øverste etager på V Hotel, så man har udsigt over hele Business Bay Creek, men området er stadigvæk ved at blive bygget, så der er ikke så meget at se endnu.

BBQ-brunchen kører efter en fast menu, så maden ankommer til bordet i en lind strøm uden at man behøver at bekymre sig om, hvad man nu skal bestille. Først fik vi edamame, kimbap (koreanske makiruller), blæksprutteringe og en salat, og så var det tid til barbecue.

På Namu bliver kød og fisk grillet i køkkenet, så man slipper for at lugte af Korean BBQ Brunch, hvis man skal videre i byen. Dog synes jeg noget af charmen ved Korean BBQ er, at man sidder og griller sit eget kød ved bordet (læs mere om det i mit blogindlæg om Sonamu), og det går man glip af hos Namu.  Alt smagte dog udmærket, og der var rigeligt af alle retter, som vi for øvrigt også kunne bestille mere af, hvis vi havde lyst.

Efter et stykke tid begyndte vi dog at undre os over hvorfor der ikke var noget kimchi, så vi spurgte tjeneren og han sagde at kimchi ikke indgik i BBQ-menuen. Vi sagde at vi da gerne ville betale ekstra, hvis bare vi kunne få vores kimchi, men han snakkede med køkkenet og fortalte at de altså ikke serverede kimchi når der var BBQ Brunch. Det syntes vi var dybt underligt, så vi fortsatte med at brokke os spørge efter kimchien og efter et stykke tid kom der endelig kimchi på bordet. Stor ros til tjeneren for at have kommunikeret vigtigheden af kimchi til køkkenet, men jeg håber virkelig at det er noget Namu vil ændre på for det kan ikke være rigtigt at man har en koreansk restaurant der ikke vil servere kimchi.

Namu, V Hotel, Habtoor City, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje