Dubai: Til premiere på King Arthur – Vox Cinemas

premieren på King Arthur,

Er lige kommet hjem fra premieren på King Arthur, og det var en rigtig god film. Charlie Hunnam er lige så hot som Jude Law er creepy, og historien er fængende og næsten..hip? Der er en gigantisk slange inkluderet, og så dukker David Beckham også lige op og siger et par replikker.

Når jeg ser film med skuespillere, som har været med i andre film, så kan jeg aldrig lade være med at associere dem med tidligere roller. For eksempel så vil Jude Law altid være Alfie for mig, og Charlie Hunnam (fandt faktisk først i dag ud af, hvad han rigtigt hedder), vil altid være ham fra Sons of Anarchy, for det var der, jeg så ham først. Og Shawn Carter vil altid være Jay-Z.

En ting jeg ikke kunne lade være at lægge mærke til var, at der ikke var en eneste nøgenscene i filmen. Jeg kan dog ikke udelukke, at der kan være klippet lidt i materialet hernede (det er sket før), men uanset hvad, så er det et glimrende eksempel på, at man kan lave udmærket film (eller TV, ja jeg kigger på dig Game of Thrones) uden at alle behøver at knalde med alle.

premieren på King Arthur,

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.