Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Til premiere på King Arthur – Vox Cinemas

premieren på King Arthur,

Er lige kommet hjem fra premieren på King Arthur, og det var en rigtig god film. Charlie Hunnam er lige så hot som Jude Law er creepy, og historien er fængende og næsten..hip? Der er en gigantisk slange inkluderet, og så dukker David Beckham også lige op og siger et par replikker.

Når jeg ser film med skuespillere, som har været med i andre film, så kan jeg aldrig lade være med at associere dem med tidligere roller. For eksempel så vil Jude Law altid være Alfie for mig, og Charlie Hunnam (fandt faktisk først i dag ud af, hvad han rigtigt hedder), vil altid være ham fra Sons of Anarchy, for det var der, jeg så ham først. Og Shawn Carter vil altid være Jay-Z.

En ting jeg ikke kunne lade være at lægge mærke til var, at der ikke var en eneste nøgenscene i filmen. Jeg kan dog ikke udelukke, at der kan være klippet lidt i materialet hernede (det er sket før), men uanset hvad, så er det et glimrende eksempel på, at man kan lave udmærket film (eller TV, ja jeg kigger på dig Game of Thrones) uden at alle behøver at knalde med alle.

premieren på King Arthur,

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop