Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Katsuya Opening Party – Jumeirah Al Naseem

Katsuya Dubai

I onsdags var jeg inviteret til åbningen af Katsuya nede på Jumeirah Naseem. Katsuya er en kæde af moderne japanske restauranter med hovedsæde i Los Angeles, og med filialer i blandt andet Las Vegas og Qatar. I Dubai åbnede der en Katsuya i Dubai Mall for lidt over et år siden, og nu er der så også en i Madinat Jumeirah. Det er det kendte designer Philippe Starck, som står bag indretningen på alle restauranterne , hvis fulde navn for øvrigt er Katsuya by Starck. 

Det var et rigtig godt event med masser af god mad og drikke. Jeg fik introduceret Nicola til crispy rice with spicy tuna, som er en himmelsk kombination som jeg stiftede bekendtskab med for første gang på Katana i Los Angeles. Jeg har også set den på menuen på Koi, men på Katsuya’s hjemmeside hævder de at stå bag originalen. Nicola var helt vild med det. En anden ting jeg også fik introduceret Nicola til var sparkling sake, som smager enormt godt og passer godt til det meste. Har I smagt sparkling sake? Kan varmt anbefales, specielt til dem der elsker bobler, men synes at champagne bliver for surt.

Aftenens højdepunkt var da mesterkokken himself, Katsuya Uechi, parterede en 120kg (eller var det 150kg) tun, som senere blev til sashimi til aftenens gæster.

Vi kunne slå os løs i hele deres cocktailkort, og personalet sørgede for, at der aldrig var tomt i glassene. Jeg var helt vild med deres Burning Mandarin cocktail med serrano-chili og Absolut Mandarin vodka, som starter blødt og frugtagtigt men har et chili-after burn, der tager pippet fra en på den gode måde.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje