Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Katsuya Opening Party – Jumeirah Al Naseem

Katsuya Dubai

I onsdags var jeg inviteret til åbningen af Katsuya nede på Jumeirah Naseem. Katsuya er en kæde af moderne japanske restauranter med hovedsæde i Los Angeles, og med filialer i blandt andet Las Vegas og Qatar. I Dubai åbnede der en Katsuya i Dubai Mall for lidt over et år siden, og nu er der så også en i Madinat Jumeirah. Det er det kendte designer Philippe Starck, som står bag indretningen på alle restauranterne , hvis fulde navn for øvrigt er Katsuya by Starck. 

Det var et rigtig godt event med masser af god mad og drikke. Jeg fik introduceret Nicola til crispy rice with spicy tuna, som er en himmelsk kombination som jeg stiftede bekendtskab med for første gang på Katana i Los Angeles. Jeg har også set den på menuen på Koi, men på Katsuya’s hjemmeside hævder de at stå bag originalen. Nicola var helt vild med det. En anden ting jeg også fik introduceret Nicola til var sparkling sake, som smager enormt godt og passer godt til det meste. Har I smagt sparkling sake? Kan varmt anbefales, specielt til dem der elsker bobler, men synes at champagne bliver for surt.

Aftenens højdepunkt var da mesterkokken himself, Katsuya Uechi, parterede en 120kg (eller var det 150kg) tun, som senere blev til sashimi til aftenens gæster.

Vi kunne slå os løs i hele deres cocktailkort, og personalet sørgede for, at der aldrig var tomt i glassene. Jeg var helt vild med deres Burning Mandarin cocktail med serrano-chili og Absolut Mandarin vodka, som starter blødt og frugtagtigt men har et chili-after burn, der tager pippet fra en på den gode måde.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop