Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Julemenu-tasting på Galeries Lafayette Le Gourmet

Galeries Lafayette Le Gourmet, Dubai

Jeg går stadigvæk rundt med et saligt smil på læben efter tirsdagens lækre julemenu tasting på Lafayette Gourmet. Min teflonhjerne havde dog allerede glemt halvdelen af al information vi fik om maden allerede inden jeg var ude af Dubai Mall, men nu har jeg fået en mail med mere uddybende information om alle retterne, så her kommer som lovet en kort præsentation af menuen.

Først fik vi serveret nogle lækre pre-dinner hapsere. En af disse var indbagte vagtelæg med piccalilli, som er en slags syltede grøntsager. Æggene så rigtig flotte ud og smagte som almindelige hønseæg. Den egentlige forret var en helt fantastisk røget laks med tilbehør. Den kunne jeg godt have spist 10 af, men nøjedes med at smage på en enkelt…eller to…eller tre..eller fire var det vist..

Hovedretten bestod af kalkun og indbagt oksehøjreb. Ikke ligefrem traditionel dansk julemad, men gåsen og flæskestegen kan godt begynde at kigge sig over skulderen, for det var rigtig lækkert og helt klart noget jeg kunne overveje at fortære d. 24. december. Kartoflerne var vendt i andefedt og smagte dejligt og præcist som dem vi fik til vores bryllup i september. Yorkshire pudding’en var jeg dog lidt mere skeptisk til. Jeg har efterhånden smagt Yorkshire pudding nogle gange, og har stadigvæk ikke helt set fidusen med den. Den smager som en tør forvokset vandbakkelse, og så fylder den hele tallerkenen. 

Desserten var en Christmas pudding is, som smagte fænomenalt godt. Der var vist ikke sparet på fløden, men nu er det jo også kun jul en gang om året. Der var også dessert-hapsere i form af chokolademousse med guldflager samt små kugler med sprød chokoladeskal og flydende indhold.

Læs mit blogindlæg om medie-og bloggermiddagen på Galeries Lafayette i 2015


Galeries Lafayette Le Gourmet, Dubai Mall, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop