Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Japanske desserter på Dessert Cafe Be.k

melon kakigori at Be.k Japanese dessert cafe in Dubai

Jeg havde sådan lyst til IKEAs plant balls (veganske kødboller) og havde tænkt mig at bestille dem online, men flødesovsen, som man jo også må have, var udsolgt på webshoppen, så jeg besluttede mig for at tage metroen til den nye IKEA i Festival Plaza i Jebel Ali og se, om de mon havde sovsen i butikken (og måske købe lidt svensk slik med hjem i samme omgang).

Der var omkring 50º udenfor, men IKEA ligger ikke så langt fra metrostationen, så jeg tænkte at jeg da godt lige kunne gå den lille tur. Det var en rigtig dum idé, for den korte gåtur føltes som 7 år i ørkenen, og da jeg endelig nåede Festival Plaza, var jeg gennemblødt af sved og lige ved at krepere. Da jeg så skiltet foran Be.k troede jeg derfor først at der måtte være tale om fatamorgana, men den var god nok. En japansk dessert café lige når man har allermest brug for en!

Jeg har tidligere prøvet Be.k i Phnom Penh, og de har de lækreste japanske desserter og et rigtig godt udvalg af kakigori (japansk shaved ice). Jeg bestilte den med melon, og den var supergod og enormt forfriskende med de semi-frosne melonkugler sammen med kakigorien og med kondenseret mælk på toppen.


Be.k Dessert Cafe, Ground Floor, Festival Plaza Mall, Jebel Ali Village, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop