Dubai: Japanske desserter på Dessert Cafe Be.k

melon kakigori at Be.k Japanese dessert cafe in Dubai

Jeg havde sådan lyst til IKEAs plant balls (veganske kødboller) og havde tænkt mig at bestille dem online, men flødesovsen, som man jo også må have, var udsolgt på webshoppen, så jeg besluttede mig for at tage metroen til den nye IKEA i Festival Plaza i Jebel Ali og se, om de mon havde sovsen i butikken (og måske købe lidt svensk slik med hjem i samme omgang).

Der var omkring 50º udenfor, men IKEA ligger ikke så langt fra metrostationen, så jeg tænkte at jeg da godt lige kunne gå den lille tur. Det var en rigtig dum idé, for den korte gåtur føltes som 7 år i ørkenen, og da jeg endelig nåede Festival Plaza, var jeg gennemblødt af sved og lige ved at krepere. Da jeg så skiltet foran Be.k troede jeg derfor først at der måtte være tale om fatamorgana, men den var god nok. En japansk dessert café lige når man har allermest brug for en!

Jeg har tidligere prøvet Be.k i Phnom Penh, og de har de lækreste japanske desserter og et rigtig godt udvalg af kakigori (japansk shaved ice). Jeg bestilte den med melon, og den var supergod og enormt forfriskende med de semi-frosne melonkugler sammen med kakigorien og med kondenseret mælk på toppen.


Be.k Dessert Cafe, Ground Floor, Festival Plaza Mall, Jebel Ali Village, Dubai

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.