Dubai: Japanske desserter på Dessert Cafe Be.k

melon kakigori at Be.k Japanese dessert cafe in Dubai

Jeg havde sådan lyst til IKEAs plant balls (veganske kødboller) og havde tænkt mig at bestille dem online, men flødesovsen, som man jo også må have, var udsolgt på webshoppen, så jeg besluttede mig for at tage metroen til den nye IKEA i Festival Plaza i Jebel Ali og se, om de mon havde sovsen i butikken (og måske købe lidt svensk slik med hjem i samme omgang).

Der var omkring 50º udenfor, men IKEA ligger ikke så langt fra metrostationen, så jeg tænkte at jeg da godt lige kunne gå den lille tur. Det var en rigtig dum idé, for den korte gåtur føltes som 7 år i ørkenen, og da jeg endelig nåede Festival Plaza, var jeg gennemblødt af sved og lige ved at krepere. Da jeg så skiltet foran Be.k troede jeg derfor først at der måtte være tale om fatamorgana, men den var god nok. En japansk dessert café lige når man har allermest brug for en!

Jeg har tidligere prøvet Be.k i Phnom Penh, og de har de lækreste japanske desserter og et rigtig godt udvalg af kakigori (japansk shaved ice). Jeg bestilte den med melon, og den var supergod og enormt forfriskende med de semi-frosne melonkugler sammen med kakigorien og med kondenseret mælk på toppen.


Be.k Dessert Cafe, Ground Floor, Festival Plaza Mall, Jebel Ali Village, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje