Dubai: Indisk vegetarmad på Govinda’s

Govinda's Dubai

Opdatering: Denne filial af Govinda’s er nu lukket

I mandags spiste vi frokost på Govinda’s i Jumeirah. Jeg har tidligere været på Govinda’s til en indisk venindes fødselsdagsfest, og jeg har længe villet besøge restauranten igen. 

Jeg var ude efter den samme ret, som jeg fik sidst jeg var der. Det var en ret med paneer, men jeg kunne ikke huske, hvad den hed. Efter at have beskrevet den for tjeneren, mente han, at det nok var Paneer Makhanwala, jeg havde fået, så den bestilte jeg igen.

Paneer er en slags friskost, som anvendes i mange forskellige retter i det indiske køkken. Det er først efter, at vi er flyttet til Dubai, at jeg for alvor har fået øjnene op for paneer, og i dag foretrækker jeg faktisk paneer frem for kødretter, når vi er på indisk restaurant.

Vi var de eneste gæster på Govinda’s, og servicen var en lille smule overvældende. Der stod hele tiden personale rundt om bordet, klar til at skænke mere vand op i vores glas og servere mere mad fra fadene. Jeg kan bedre lide når servicen er lidt mere mere diskret, men de var enormt søde, og jeg er sikker på, at de mente det godt.

Poul er altid bange for, at han ikke bliver ordentligt mæt, når vi  spiser vegetarmad, og jeg mistænker, at Govinda’s havde læst hans tanker, for den skål med quinoa biryani han fik serveret var kæmpestor. Han kunne ikke engang spise halvdelen, så vi fik resterne med hjem, og der var mere end rigeligt til aftensmad for os begge to.

Her er hvad vi ellers spiste:

Tilbehør: Lime, pickles og en grøn dip

Som snack bestilte vi Masala Papad, et tyndt, sprødt brød med tomat og krydderier. Sammen med den grønne sauce var det fantastisk. 

Paneer Makhanwala på Govinda’s var virkelig god. Paneer-terninger i en cremet, mild sauce. 

Butter naan. Altid et hit!

Mukhwas.Mukhwas: En blanding man tygger for at rense munden efter måltidet. Den indiske version af en Mentos:) 

En anden god indisk restaurant i Dubai er Farzi Cafe på City Walk

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje