Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Iftar tasting på Seven Sands

Iftar på Seven Sands, Dubai

Om nogle uger starter Ramadanen, og på dette tidspunkt af året er min inbox fyldt med invitationer til iftar-previews (prøvesmagning af restauranternes iftar menuer). Selvom det plejer at være et godt tilfælde at møde andre bloggere, imponerer maden sjældent.

Der er ofte blot tale om de sædvanlige buffeter med lidt ekstra mezes samt et par dadler på bordene, som man kan bryde fasten med. Hvis det ikke var for dadlerne, ville man i mange tilfælde ikke kunne se, at det ikke bare var en almindelig, gennemsnitlig buffet.

I år var jeg derfor kommet frem til, at det ikke var ulejligheden værd, da jeg har travlt med en masse andre ting disse dage (har I set mit nye design på mitziemee.com? Det er stadigvæk w.i.p. men det går fremad). Jeg havde derfor besluttet mig for at droppe alle iftar-relaterede blogger-events, men så dumpede der en invitation ned fra Seven sands, og jeg blev nysgerrig.

Seven Sands er en nyåbnet emirati-restaurant nede på The Beach JBR. Man skulle jo tro, at der var masser af emirati-restauranter i Dubai, men det er der altså ikke. Mange af de restauranter, som man tror er lokale, er ved nærmere eftersyn ofte libanesiske, og selvom de to køkkener deler mange fællestræk, så er de altså langt fra ens. Jeg tror kun, jeg kender til en lille håndfuld rigtige emirati-restauranter, og de er enten svært tilgængelige, både bogstaveligt talt og i overført betydning, eller meget dyre. I løbet af mine år i Dubai er de gange, hvor jeg har spist rigtig emirati-mad er derfor så få, at det næsten er pinligt. Jeg besluttede mig derfor for at takke ja til invitationen fra Seven Sands, og det er jeg glad for, at jeg gjorde.

Middagen startede med et udvalg af forretter efterfulgt af forskellige hovedretter, deriblandt en meget velsmagende ret ved navn Harris. Først troede jeg at det var en moutabel (auberginedip), som var kommet galt af sted, men det viste sig at være en lækker, smøragtig masse af blendet hvede og kalvekød.

Til dessert fik vi Um Ali, som var en slags flydende budding og Aseeda Bobar, som var en tyk, klistret græskarpuré, der smagte som Starbucks Pumpkin Spice Latte. Hmm, burde det ikke være Pumpkin Spice Latte, der smagte af græskar? Hvad kan jeg sige? Jeg er Starbucksificeret.

Der var flere nye og gamle Fooderati-venner på Seven Sands den aften, og tiden fløj af sted med madsnak og bloggersladder. Jeg skulle videre til et andet event den aften men endte med at komme 2 timer for sent, så det er vist en tydelig indikation på et vellykket event. Tak Seven sands for en dejlig aften.

En anden iftar på Seven Sands med The Arab Culturalist


Seven Sands, The Beach JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje