Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Iftar på Seven Sands med The Arab Culturalist

Baked lamb at Seven Sands, Emirati restaurant in Dubai

Forleden var jeg inviteret til Iftar Preview hos Seven Sands, som er en emirati-restaurant på JBR. Seven Sands har ofte forskellige kulturelle arrangementer som har til formål at sprede viden om den lokale kultur, og under Ramadanen kan man booke en iftar-buffet med The Arab Culturalist som vært. The Arab Culturalist er en emirati, so arbejder med at formidle den lokale kultur og øge forståelsen gennem kommunikation.

Hans direkte stil og fantastiske humor vil nok passe de fleste danskere, og en middag med ham er alletiders mulighed for at stille de spørgsmål man ikke har turdet stille andre steder. Ifølge The Arab Culturalist er maden på Seven Sands, som hans mor ville lave den, så vil man prøve rigtig emirati-mad, når man besøger Dubai er Seven Sands et oplagt sted at starte.  

Jeg har tidligere været til iftar buffet på Seven Sands og det er altid en fornøjelse, for alle de lokale retter sidder altid lige i skabet. Deres moutabel er blød som fløjl og deres hummus er som silke. En anden ret, som jeg er helt vild med, men som jeg altid glemmer navnet på er Harees. Det er en slags mos af hvede, kød og masser af smør, og indeholder, citat: The Arab Culturalist, ”nok omkring 10000 kalorier”, men det er en af de retter, du bare bliver nødt til at smage. Husk også at gemme plads til dessert, så du kan prøve en omgang sticky date pudding og luquaimat. Luquaimat er en slags friterede æbleskiver, der serveres overhældt med dadelsirup. Det er en meget populær dessert i regionen, og en af de lokale retter, som jeg virkelig har taget til mig. Det er umuligt kun at spise en luqaimat; når man først er kommet i gang ryger der let 8-10 stykker ned:)

Seven Sands, The Beach JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop