Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Iftar på Seven Sands med The Arab Culturalist

Baked lamb at Seven Sands, Emirati restaurant in Dubai

Forleden var jeg inviteret til Iftar Preview hos Seven Sands, som er en emirati-restaurant på JBR. Seven Sands har ofte forskellige kulturelle arrangementer som har til formål at sprede viden om den lokale kultur, og under Ramadanen kan man booke en iftar-buffet med The Arab Culturalist som vært. The Arab Culturalist er en emirati, so arbejder med at formidle den lokale kultur og øge forståelsen gennem kommunikation.

Hans direkte stil og fantastiske humor vil nok passe de fleste danskere, og en middag med ham er alletiders mulighed for at stille de spørgsmål man ikke har turdet stille andre steder. Ifølge The Arab Culturalist er maden på Seven Sands, som hans mor ville lave den, så vil man prøve rigtig emirati-mad, når man besøger Dubai er Seven Sands et oplagt sted at starte.  

Jeg har tidligere været til iftar buffet på Seven Sands og det er altid en fornøjelse, for alle de lokale retter sidder altid lige i skabet. Deres moutabel er blød som fløjl og deres hummus er som silke. En anden ret, som jeg er helt vild med, men som jeg altid glemmer navnet på er Harees. Det er en slags mos af hvede, kød og masser af smør, og indeholder, citat: The Arab Culturalist, ”nok omkring 10000 kalorier”, men det er en af de retter, du bare bliver nødt til at smage. Husk også at gemme plads til dessert, så du kan prøve en omgang sticky date pudding og luquaimat. Luquaimat er en slags friterede æbleskiver, der serveres overhældt med dadelsirup. Det er en meget populær dessert i regionen, og en af de lokale retter, som jeg virkelig har taget til mig. Det er umuligt kun at spise en luqaimat; når man først er kommet i gang ryger der let 8-10 stykker ned:)

Seven Sands, The Beach JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje