Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Iftar buffet på Grand Millennium

Iftar at The Atrium, Grand Millenium Dubai

Jeg var inviteret til iftar preview på Grand Millennium, men da jeg ikke kunne gå selv, besluttede jeg mig for at sende Den Store Panda, aka min søster Trine, i stedet. Trine kender mine præferencer hvad angår mad, og hun er også selv en stor foodie, så hun ville gerne dække eventet for mig.

Maden var god, og der var underholdning undervejs i form af en mand der spillede på et traditionelt instrument. Det var en ret typisk iftar buffet med alle de traditionelle iftar-retter. Trine mente, at det var en rigtig stor buffet, men at dømme ud fra billederne var det vist meget standard Dubai, for buffeterne er noget større hernede end de er i Danmark. Da jeg så den store klase med dadler på billedet foroven fortrød jeg at jeg ikke selv var taget med, for jeg elsker dadlerne her i Dubai. De er store og saftige og smager som flødekarameller. Helt anderledes end de tørre, indskrumpede dimser, som jeg husker fra min barndoms jul i Danmark. Der er forskellige dadeltyper og kvaliteter, og man kan sikkert også finde de små tørre daler hernede, men under Ramadanen er det de store flotte dadler, man bliver tilbudt.

Grand Millennium samarbejder med Al Jalilafonden og en del af overskuddet fra iftar-bufften går til fondens Basmaprojekt, som har til formål at støtte børn med livstruende sygdomme. Netop velgørenhed er en af hjørnestenene under Ramadanen, så jeg håber at den slags initiativer vil sprede sig endnu mere i fremtiden blandt restauranterne hernede.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop