Dubai: Hyggeaften med kyllingevinger fra Wingstop

Wingstop Mango Habanero

Forleden var Poul og jeg inviteret over til hyggeaften hos Pia, som havde bestilt kyllingevinger fra Wingstop. Jeg havde aldrig tidligere prøvet Wingstop, som er en amerikansk kæde der har specialiseret sig i kyllingevinger med forskellige slags smag, men Pias datter havde talt varmt og inderligt om Wingstop sidst jeg var forbi, så jeg var rigtig spændt på at prøve dem.

Jeg tror aldrig, jeg har fået så gode kyllingevinger før, og det var helt klart marinaden, som gjorde det. Jeg syntes den bedste marinade var Mango Habanero, tæt fulgt af den super-spicy Atomic-smag, som var så hot, at Poul ikke engang fik tygget den bid han tog, men måtte spytte den ud inden der gik ild i hans mund.

Det var en rigtig hyggelig aften, og utroligt praktisk at kunne gå frem og tilbage. Det blev dog ikke så sent, for efter kl. 22 er jeg ikke meget værd, men til gengæld står jeg op klokken 5:30.

Denne weekend bliver stille og rolig, for jeg har en del arbejde jeg skal have overstået inden jeg rejser til Danmark næste uge. Skal dog prøve at blive bedre til at opdatere bloggen, hvilket er let at glemme, når man har travlt.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje