Dubai: Hyggeaften med kyllingevinger fra Wingstop

Wingstop Mango Habanero

Forleden var Poul og jeg inviteret over til hyggeaften hos Pia, som havde bestilt kyllingevinger fra Wingstop. Jeg havde aldrig tidligere prøvet Wingstop, som er en amerikansk kæde der har specialiseret sig i kyllingevinger med forskellige slags smag, men Pias datter havde talt varmt og inderligt om Wingstop sidst jeg var forbi, så jeg var rigtig spændt på at prøve dem.

Jeg tror aldrig, jeg har fået så gode kyllingevinger før, og det var helt klart marinaden, som gjorde det. Jeg syntes den bedste marinade var Mango Habanero, tæt fulgt af den super-spicy Atomic-smag, som var så hot, at Poul ikke engang fik tygget den bid han tog, men måtte spytte den ud inden der gik ild i hans mund.

Det var en rigtig hyggelig aften, og utroligt praktisk at kunne gå frem og tilbage. Det blev dog ikke så sent, for efter kl. 22 er jeg ikke meget værd, men til gengæld står jeg op klokken 5:30.

Denne weekend bliver stille og rolig, for jeg har en del arbejde jeg skal have overstået inden jeg rejser til Danmark næste uge. Skal dog prøve at blive bedre til at opdatere bloggen, hvilket er let at glemme, når man har travlt.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.