Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Til åbningsfest på Hotel Cartagena JW Marriott Marquis

Hotel Cartagena, JW Marriott Marquis, Dubai

For nogle uger siden var jeg inviteret til Hotel Cartagena’s Opening Party på JW Marriott Marquis. Hotel Cartagena er en latinamerikansk fusionsrestaurant/bar på 72. etage, så I kan sikkert forestille jer, hvor fantastisk udsigten er deroppe. De har også fået indrettet restauranten rigtig fint, næsten som en voksen-version af Rainforest Cafe men uden de vilde dyr (og gudskelov for det!).

Festen startede med cocktails i baren ovenpå, og jeg tror at vi fik drukket os igennem det meste af drinksmenuen, før vi endelig kunne bevæge os nedenfor til middag i restauranten. Først fik vi serveret forskellige forretter inklusive nogle virkelig gode empanadas med krabbe. De var sprøde udenpå og fyldt med det lækreste, saftige krabbekød. Derefter fulgte en skål ceviche, som sad lige i skabet, samt nogle kæmpestore grillede rejer. Vi fik også en ret med rå tun ovenpå en lilla masse, som jeg ikke kan huske hvad var, men som I kan se på billederne nedenfor.

Vi blev nødt til at gå før hovedretterne kom, men hvis I vil læse mere om maden på Hotel Cartagena, så ved jeg at Courtney ovre hos A to Za’atar har skrevet meget mere om dette.

Jeg var til åbningsfesten sammen med Angela, som er en af mine nye Dubai-venner. Hun flytter snart til Hong Kong, så jeg prøver at se hende så meget som muligt, mens hun stadigvæk er her. Hun skriver rigtig godt, og hun har også en blog, the.ac.discourse, som I finder her. Måske I kan hjælpe mig med at overtale hende til at opdatere lidt oftere?

Hotel Cartagena, 72nd floor JW Marriott Marquis, Business Bay, Dubai, Tel: +971(0)45601799

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop