Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Hollandaise-frustrationer på Le Pain Quotidien

Hollandaise på Le Pain Quotidien

Poul elsker Le Pain Quotidien (som han for øvrigt konsekvent kalder for Le Pain), så det er ofte der, vi ender med at spise brunch i weekenden, og når vi ellers ikke gider at lave mad selv.

Der er ikke meget, der slår en gang pocherede æg toppet toppet med Hollandaise sauce, så selvom jeg kommer med de bedste intentioner om havregrød og French Toast, så ender jeg alligevel altid med en gang Eggs Benedict.

Desværre er Le Pains Eggs Benedict ikke særlig god, og det er alt sammen på grund af saucen, som falder helt ved siden af. Udover varme æggeblommer smager den nemlig slet ikke af noget, og den mangler totalt det skarpe hint af hvid peber, hvidvinseddike og citronsaft, som jeg elsker ved en veltillavet hollandaise. Det er rigtig synd, for resten af tallerkenen ser, som I kan se, fortrinlig ud.

Første gang jeg fik Eggs Benedict på Le Pain, troede jeg, at der var tale om en enlig svale, og at kokken nok bare havde haft en dårlig dag. De følgende gange, var det dog det samme, så da Poul og jeg spiste der for nogle uger siden (og jeg bestilte Eggs Benedict igen), gjorde jeg en af tjenerne opmærksom på mine synspunkter. Jeg kom også med forslag til hvor de kunne finde (og måske smage på) en rigtig killer-hollandaise i Dubai (A Little More som også ligger i Marina Mall, samt Baker & Spice på den anden side af Marinaen er blot nogle få eksempler).

Jeg blev bedt om at udfylde et stykke papir med mine kontaktoplysninger samt mine forslag, og de lovede, at de ville vende tilbage til mig hurtigst muligt. Dette er dog stadigvæk ikke sket, og det er snart 2 uger siden, men måske Le Pain læser blogs?

Min guide til god morgenmad i Dubai Marina


Le Pain Quotidien, Dubai Marina Mall Level P, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop