Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Hjemmelavet plantebaseret frokost hos J

Hjemmelavet grøntsagssuppe

For et stykke tid siden mødtes jeg med J til endnu en gang Barre-holdtræning hos StudioRepublik. Vi var kun tre den dag, så man kunne ikke gemme sig for instruktøren, eller snyde sig til ekstra vandpauser, så jeg var godt mørbanket, da det endelig var overstået.

Efter træningen havde vi aftalt at J skulle lave plantebaseret frokost til os, og det havde jeg glædet mig meget til. Bortset fra to år som kødæder, har J primært spist plantebaseret de sidste 16 år, men hun er dog nøje med ikke at kalde sig veganer, da hendes plantebaserede livsstil er begrænset til kosten, hvorimod veganere fx heller ikke går med lædersko eller bærer (eller spiser) andre produkter fra dyr.  

J havde lavet en lækker grøntsagssuppe til forret og derefter en pastaret med linser. Begge retterne havde en dybde, som jeg ellers ofte savner i vegetarisk mad og som nogle nok vil beskrive som umami, og J forklarede at den nuance kom fra røget paprika som giver maden en rigtig god, ret kødagtig smag.

J er meget optaget af bæredygtig mad og mindskning af madspild, og hun skriver blandt andet for det Københavnsbaserede magasin The Preserve Journal. Hvis I kunne tænke jer at vide, hvad der mon gemmer sig i et plantebaseret køleskab, så er der en lille video her:

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.