Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Hjemmelavet plantebaseret frokost hos J

Hjemmelavet grøntsagssuppe

For et stykke tid siden mødtes jeg med J til endnu en gang Barre-holdtræning hos StudioRepublik. Vi var kun tre den dag, så man kunne ikke gemme sig for instruktøren, eller snyde sig til ekstra vandpauser, så jeg var godt mørbanket, da det endelig var overstået.

Efter træningen havde vi aftalt at J skulle lave plantebaseret frokost til os, og det havde jeg glædet mig meget til. Bortset fra to år som kødæder, har J primært spist plantebaseret de sidste 16 år, men hun er dog nøje med ikke at kalde sig veganer, da hendes plantebaserede livsstil er begrænset til kosten, hvorimod veganere fx heller ikke går med lædersko eller bærer (eller spiser) andre produkter fra dyr.  

J havde lavet en lækker grøntsagssuppe til forret og derefter en pastaret med linser. Begge retterne havde en dybde, som jeg ellers ofte savner i vegetarisk mad og som nogle nok vil beskrive som umami, og J forklarede at den nuance kom fra røget paprika som giver maden en rigtig god, ret kødagtig smag.

J er meget optaget af bæredygtig mad og mindskning af madspild, og hun skriver blandt andet for det Københavnsbaserede magasin The Preserve Journal. Hvis I kunne tænke jer at vide, hvad der mon gemmer sig i et plantebaseret køleskab, så er der en lille video her:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop